לא כדאי ולא כדאי

  • התלבטות
    נ | 25/10/2010 22:13

    אני יודעת שהמוניטין של המרכז הבינתחומי חזק יותר בתחום המשפטים מכל תחום אחר, השאלה שלי היא האם במכללה למנהל הרמה נופלת? ואם כן אז האם במידה משמעותית? תודה.

    • לא כדאי ולא כדאי
      אחיקם | 26/10/2010 16:04

      מקצוע עריכת הדין מוצף וקשה. אם את לא מתקבלת לאוניברסיטה, מוטב לך שתתרחקי ותחסכי לעצמך את מפח הנפש. יש עוד הרבה מקצועות אחרים!

      • מכללה למנהל והבינתחומי
        עו"ד זיו ביגלמן | 02/11/2010 19:47

        באמת וויכוח מיותר. לדעתי 2 המכללות פחות או יותר באותה רמה. שתיהן נחשבות למכללות טובות מאוד. אכן השווק רווי אך בהחלט יש תמיד מקום לעוד עו"ד מצטיינים ובאמת למרות שזה נשמע קלשיאה אבל ההצלחה באמת תלויה רק בך

    • רמת לימודים המכללה למנהל מול הבינתחומי
      יוסי | 27/10/2010 10:16

      אהלן, אני לומד משפטים במכללה למינהל ומכיר חברים שלומדים בבינתחומי. רמת הלימודים בשני מוסדות הלימוד גבוהה, אך לדעתי מאוד קשה להשוות בינהם. גם בויכוחים ביני לבין החברים - הרמה היא מאוד סובייקטיבית בשני המקומות יש דברים חיוביים ושלילים. מבחינת הרמה היבשה, לדעתי היא לא ניתנת למדידה. בקיצור - 2 המקומות טובים צריך רק לבחור.

      • תודה יוסי (:
        לנה | 27/10/2010 14:03

        מה אתה אומר על המסלול של משפטים וכלכלה במכללה למנהל?

        • מסלול משפטים וכלכלה
          יוסי | 28/10/2010 16:32

          אני מכיר מישהי שבמסלול הזה, היא מספרת שמאוד לא קל לה. יש המון מבחנים ועבודה קשה אבל היתרון הגדול שיוצאים אחרי 4 שנים עם שני תארים! חוץ מזה היא טוענת שיש יחס אישי ודרישות גבוהות. זה לא מתאים לכל אחד, אני חושב שאם את מעוניינת במסלול מאתגר, קשה אך משתלם לכי על זה בגדול !