חוב מוכרים לרשויות מס שבח

  • חוב מוכרים לרשויות מס שבח
    מיכאל | 15/11/2018 18:26

    רכשתי מגרש בשנת 2001 המוכרים ברחו לחו"ל והשאירו חובות ברשויות השונות סילקתי את החובות נותר חוב במס שבח, מס שבח מסרבים לתת לי אישור לרישום הנכס בטאבו בגלל חובות המוכרים, לאחר שמצאתי נכס על שם המוכרים מב שבח מכר וזה לא הספיק לכסות את החוב למס שבח,
    והם לא מוכנים לתת לי אישור לרישום הנכס בטאבו הם מבקשים שאני אשלם את החוב של המוכרים:
    א- מה אני יכול לעשות בכדי לקבל אישור לטאבו ושמס שבח ימשיכו להתנהל מול המוכרים?
    ב- האם יש תקדים משפטי לבעיה כמו שהצגתי שבא מס שבח נאלץ להמציא אישור לטאבו למרות חובות המוכרים? בברכה
    מיכאל

    • חוב מוכרים לרשויות מס שבח
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 18/11/2018 14:11

      שלום מיכאל,

      נא הפה שאלתך לפורום דיני מסים באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com