תאום מס נדרש רק כשעובדים בשתי עבודות ויותר במקביל

  • תיאום מס -עבודות לא במקביל באותה שנה
    סיגל | 16/10/2018 13:38

    שלום רב,
    האם באותה שנה בה עברתי מעבודה אחת לשנייה (לא במקביל), אני מחויבת לבצע תיאום מס? ואם לא, במידה וביקשתי לאותה שנה בחינת החזר מס, הגיוני שיצאתי עם חוב בטענה ששני המעסיקים בהם עבדתי (לא במקביל) זיכו אותי ב- 2.75 נקודות זכות?

    בברכה

    • תאום מס נדרש רק כשעובדים בשתי עבודות ויותר במקביל
      עו"ד משה (מוש) גבע | 25/10/2018 13:18

      בשנה כמו שאת מתארת לא היה אמור לצאת לך חוב מס, אלא יתרה אפס או החזר.
      חומצזה, 2.75 נק' זיכוי, זה מה שאת זכאית לו אז זו לא אמורה להיות הבעיה.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      מנהל פורום דיני מיסים
      מנכ"ל חברת יעוץ מיסים TAXPERTS בע"מ

      המסגר 26, ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@taxperts.co.il