אי התייצבות

  • אי הגעה לדיון
    ארז | 02/10/2018 13:46

    שלום רב, רציתי לדעת מה קורה בסיטואציה שבה אני מוזמן לדיון בבית המשפט לענייני משפחה (יחד עם אשתי) ואני לא מגיע? מה הסיכונים שבכך?

    • אי התייצבות
      עו"ד רוית טוב-לי | 07/10/2018 16:38

      ארז, שלום,
      האם אתה מתכוון שעורך דין יופיע מטעמך או שפשוט לא תגיע?
      אם אשתך היא התובעת, ואתה הנתבע, במקרה של אי התייצבות בית המשפט עלול בית המשפט לתת כנגדך פסק דין, לפי המבוקש בתביעה, או באופן אחר.
      אם אתה התובע, בית המשפט עלול למחוק את התביעה אם לא תתייצב.
      ככלל, כדאי להתייצב, ואם ידוע לך על בעיה בקש דחיה או פטור מהתייצבות אישית מבעוד מועד.

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il