רשלנות כתוצאה מקבלת זריקות וולטרן

  • זריקות וולטרן
    אמיר | 02/10/2018 13:32

    שלום לכולם
    אני עם כליות פוליציסטיות ושני דודים אחרי השתלה והרופאים נותנים לי מרשמים שמחוררים לי את הכליות כמו זריקת וולטרן, כשהייתי ב"טרם" מנהל המרפאה לא הסכים להזריק לי וולטרן בשום פנים ואופן.
    ייתכן ויש עוד נזקים שאינני מודע להם.
    האם ניתן להוכיח רשלנות? קיבלתי 9 זריקות שאסור לי לקבל בעקבות פריצת דיסק.
    אשמח לשמוע מה דעתכם

    • רשלנות כתוצאה מקבלת זריקות וולטרן
      עו"ד אביטל פז | 03/10/2018 14:23

      אמיר שלום
      כדי לתבוע בעילה של רשלנות רפואית יש להוכיח, בין היתר, שאכן אסור לתת זריקות וולטרן במצבך ו שאכן נגרם כבר נזק מהזריקות שקבלת. נזק הכוונה לפגיעה משמעותית ולנכות כלשהי כתוצאה מכך.  אני מציעה לך לפנות לעו"ד שעיסוקו רשלנות רפואית כדי לבדוק התכנות תביעה.

      בברכה,

      אביטל פז, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      ז'בוטינסקי 35, מגדל התאומים 2, רמת גן
      טלפון: 03-6136160; מייל: avital@tiran-paz.co.il

      • מה קורה אם לא מדובר בפגיעה משמעותית אלא
        אמיר | 04/10/2018 08:03

        "תרומה" כביכול שמקצרת לי את הדרך לדיאליזות?
        הרי מדובר בנזק שלוקח זמן לראות

        • המשך תשובה
          עו"ד אביטל פז | 04/10/2018 09:05

          הנטל על התובע להוכיח את הנזק ואם לא ניתן להוכיחו באמצעות חוות דעת של מומחה הנסמכת על מאמרים אז התביעה לא תתקבל.

          בברכה,

          אביטל פז, עו"ד
          מנהלת פורום רשלנות רפואית

          ז'בוטינסקי 35, מגדל התאומים 2, רמת גן
          טלפון: 03-6136160; מייל: avital@tiran-paz.co.il