תביעה לתיקון נזקי צנרת ורטיבות

  • שלום השכן מעלי לא מתקן נזק רטיבות כבר כמה שנים
    חגית | 26/09/2018 05:51

    הוא טוען שתיקן. הוא צבע והרטיבות חזרה. במשך כל השנים האלה נופל טיח. ברור לי שהוא בכלל לא תיקן
    במשך 30 שנה כל פעם שהיתה רטיבות כל פעם במקום אחר הוא עשה בעיות.
    נמאס לי לגמרי. אני רוצה להגיש תביעה. איפה. בבימש תביעות קטנות? זה צו עשה. במפקח על המקרקעין? איפה? אקבל עגמת נפש?
    פעמיים תבעתי אותו וזה לא מרתיע אותו.
    מה שמשגע אותי זו לא הרטיבות נטו אלא מלחמות
    ההתשה שלו כל פעם
    הוא משגע ומתיש אותי. אני חולת לחץ דם

    הרבה תודה

    • תביעה לתיקון נזקי צנרת ורטיבות
      עו"ד טליה שנברגר | 27/09/2018 13:52

      חגית שלום רב,
      את מציינת שכבר הגשת נגד השכן 2 תביעות וחשוב שתקבלי ייעוץ משפטי לגבי המשך ההליכים נגדו. יכול להיות, שעל רקע ההליכים שכבר התנהלו ופסקי הדין שניתנו - אם ניתנו - הדרך שעליך לפעול בה כרגע היא מאוד מסויימת ואת לא יכולה סתם להגיש עוד תביעה. לכן חשוב מאוד שתתייעצי עם עו"ד בקיא בתחום שיבדוק את ההסטוריה של ההליכים ביניכם וימצא עבורך את דרך הפעולה הכי נכונה כרגע.

      מאחר וכפי הנראה השכן צריך לבצע בדירתו ו/או מערכותיה תיקון של צנרת / נזילה שהיא המקור לרטיבות אצלך, הרי שתביעתך צריכה להיות תביעה להורות לו לתקן בצורה מקצועית את הגורם לרטיבות מדירתו ולאחר מכן לבצע השלמת תיקון אצלך בדירה. כמובן שאם נגרמו לך נזקים או הוצאות זה המקום לתבוע אותם. לבית המשפט לתביעות קטנות סמכות לדון בתביעות כספיות עד לסך של 33,500 ש"ח, כך שאם הסכום של נזקיך לא עולה על הסכום הזה, יתכן ובית המשפט לתביעות קטנות הוא הערכאה הנכונה עבורך.
      בכל מקרה - המלצתי החמה, כדי שלא תצטרכי להתמודד עם העניין יותר שוב ושוב - לפנות לעו"ד מומחה בתחום לצורך מתן העצה הכי טובה עבורך.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il

      • עו"ד שנברגר אני מאוד מודה לך. את נחמדה  לת
        חגית | 27/09/2018 15:21