יעוץ בבית חולים ע"י רופא חיצוני

  • משחררים את אמא שלי לא בראיה
    אביאל | 25/09/2018 17:17

    שלום,
    אמא שלי במשך כשנה וחצי עברה בכ3 בתי חולים.
    היא בת 59 נכה 100 אחוז עם סוכרת ועוד שלל בעיות שברים, אפילפסיה , ועבר רפואי לצערי נרחב, אני בן 23 ולא הכרתי אותה בריאה.
    יש לאמא שלי חיידק בשתן כבר שנתיים.
    היא קיבלה אנטיביוטיקות שונות בשנה הראשונה, כל פעם חזר וכל פעם גמר אותה עוד קצת.
    במהלך השנה וחצי האחרונות היא עברה בין 3 בתי חולים שונים שלא אמנה את שמם.
    בפעם הראשונה שהלכה לבית החולים, לא יכלה לדבר כמעט, כשהגיעה לבית החולים גילו כי רמת ההומוגלובין בם שלה נמוכה, 5 גרם היה בגופה.
    לפי שנה וחצי ומעולם לא הייתה לה בעיה שכזאת.
    החליטו שהיא אנמית כי מכמה בדיקות דם וCt לא מצאו את הבעיה.
    נתנו לה שני מנות דם ואנטיביוטיקה לווריד.
    שיחררו אותה בטענה שהאינטיביוטיקה עובדת ולהמשיך בבית ורמת ההומגולובין בדם תקינה, 8.
    כמובן שצעקתי התעצבנתי בכיתי, התלוננתי שהיא לא במחלקת אמוטולוגיה אלא בפנימית, ש8 זאת לא רמה תקינה של הומוגלובין בדם.
    אך איימו עליי שאצטרך לשלם 2000 שח ליום על המיטה אז וויתרתי.. כי מה הם חיים של בן אדם לעומת כסף.
    השגתי את הטלפון של מנהל מחלקת אמוטלוגיה באותו בית החולים.
    מפה לשם נאמר לי משהו יותר הגיוני, שלא משתלם לבית החולים להשים את אמא שלי במחלקת דם.
    כמובן שהמשכנו טיפול בבית אך לצערי בדיקות מסוימות לוקחות לפעמים חודשים.
    לאחר כמה חודשים בודדים שוב לא יכלה לדבר כמו שצריך, לא זכרה את היום, השעה, החודש או אפילו את המקום.
    לקחתי אותה לבית החולים השני.
    הטיפול התבצע כמעט בדיוק אותו הדבר, מחלקה פנימית, אנטיביוטיקה לוריד, מנות דם והבית.
    כמובן צעקתי התעצבנתי ובכיתי, ניסיתי כל מה שיכלתי וגם דיברתי עם התקשורת (שלא עשתה כלום)
    כלום לא עזר.
    לא יודעים למה רמת ההומגלובין בדם יורדת.
    התחילו טיפול אנטיביוטיקה בוריד במשך 3 ימים.
    ואמרו לנו תמשיכו בבית, למרות ההסברים שזה בדיוק מה שקרה פעם שעברה.
    המשכנו טיפולים בבית.
    אני מדבר איתכם עכשיו, מבית החולים השלישי.
    אמא שלי לא מצליחה להסתכל עליי, לא מצליחה לסיים מילה.
    הגיעה לבית החולים עם מעצור בשתן, בקטטר השתן יצא סמיך ולבן, מלא מוגלה.
    רמת ההומוגלובין בדם 4 גרם.
    כבר מתחילים לדבר איתי על טיפול בבית
    רק סיימה לקבל את מנת הדם השניה.
    אני אובד עצות.
    תעזרו לי, תנו לי טלפון, קצה חוט.
    אמא שלי רגל בקבר ועוד לא בת 60.
    בשום מקום לא מוכנים להגיע לשורש הבעיה.
    אני לא יודע אם תשרוד את החודשים הבאים בבית.
    אני מוכן לשלם הכל, אקח הלוואה ואשלם אותה כל החיים.
    תנו לי רק קצה חוט, נקודה של אור.

    • יעוץ בבית חולים ע"י רופא חיצוני
      עו"ד אביטל פז | 03/10/2018 14:06

      אריאל שלום
      לצערי אינני יכולה לעזור לך פנייתך הינה בתחום הרפואי ולא המשפטי.
      ני מציעה שתזמן רופא שאליו תפנה באופן פרטי ותזמנו ליעוץ בבית החולים. בית החולים חייב לאפשר יעוץ חיצוני שכזה.

      בברכה,

      אביטל פז, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      ז'בוטינסקי 35, מגדל התאומים 2, רמת גן
      טלפון: 03-6136160; מייל: avital@tiran-paz.co.il

      • תודה
        אביאל | 04/10/2018 20:56

        תודה, אנסה זאת