התחזות בפייסבוק ואיומים כלשון הרע

  • גבר אלים ולשון הרע
    איילת | 23/09/2018 11:39

    היי , רציתי לשאול מה לעשות אם יש גבר שהוא אובססיבי אלי ופותח דפים בפייסבוק כביכול אנונימיים אבל מאוד מנסה לגרום לאנשים לחשוב שזו אני - ואנשים באמת חושבים שזו אני צוחקים ולועגים לי בגללו , למרות שאני לא עשיתי כלום . הוא מלכלך עלי , גרם לאנשים לשנוא אותי - ובו בזמן מתנהג כאילו מאוהב בי והם מסכסכים בינינו . הרס לי עבודות , הרס לי עם בחורים , הרס את השם שלי , מוציא אותי כל הזמן רע מול כולם , וכאילו אני רודפת אחריו .
    אני לא יודעת מה לעשות כי אני מפחדת ממנו ומנקמה שלו יש לו המוני חברים ולי אין אף אחד . אני מפחדת להגיש עליו תלונה או להוציא לו צו הרחקה . כי אם אני אתלונן עליו הוא מסוגל להרוג אותי , כבר איים עלי בהמון דרכים והרס לי את החיים וסיכסך ביני לבין כל מי שאני מכירה . מה לעשות ?

    • התחזות בפייסבוק ואיומים כלשון הרע
      עו"ד לירן ינקוביץ | 23/09/2018 13:47

      איילת היקרה,

      צר לי לשמוע על המקרה הקשה שאת מתארת.

      נוכח חומרתו, הרי שלא די בהגשת תלונה למשטרה וסביר מניסיון כי זו לבדה לא תועיל לך רבות פרקטית. עלייך להתלוות על ידי עורך  דין פלילי מנוסה לבחינת צעדים משפטיים מיידים והגשת צווים מתאימים לבית משפט לפי צורך.

      במקביל ובנוסף יש לבחון סיכוייך גם במישור האזרחי באשר למה שהדין מתיר בדיני לשון הרע והגנת הפרטיות. גם זאת הייתי מציע לך בחום להסתייע בעורך דין מוסמך מטעם לשכת עורכי הדין ושפרטיו מזוהים.

      חג שמח ובשורות טובות.

      בברכה,

      לירן ינקוביץ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דבורנית 8ב, נס ציונה
      טל': 054-6917337 ; מייל: liranya1@gmail.com