אתה דורך למישהו על הרגל ומצפה שההוא ייתנצל?

  • דוח חנייה בגין אי הצגת תו נכה
    ישראל | 23/09/2018 02:55

    שלום רב
    הגעתי בטעות לבית המשפט לענייני עבודה ונדרשתי להציג תו נכה ועל כן נשאר בכיס חולצתי.
    משם נסעתי לבית המשפט המחוזי ויצמן תל אביב.
    מיהרתי לצאת מהרכב ולא חשבתי שצריך להניח את תו הנכה היות ובעבר החנתי במקומות שונים ונאמר לי שלפקחי העירייה יש מסוף בו רשומים הרכבים בעלי תו הנכה כך שגם אם לא הנחתי תו נכה ברכב הפקחים לא יתנו דוח.בעודי מגיע לרכב נעמד פקח והשאיר דוח על 1000 ש"ח.אמר שהוא יודע שיש תו נכה אך בתל אביב חובה להציג את תו הנכה.אני מעוניין לתבוע את העירייה על עוגמת נפש אמיתית ולתבוע בסכום הגבוה האפשרי?

    • אתה דורך למישהו על הרגל ומצפה שההוא ייתנצל?
      אבי | 23/09/2018 06:31

      ופירוש, אם לא הבנת, שגית ואתה מצפה לגמול על כך?
      מישהו חיב לך משהו?
      חנית בתל אביב? ציית לחוקי העזר המקומיים

    • אתה לא רציני!!!
      חיים | 23/09/2018 09:06

      היום כמעט לכל תו רשומים 2 רכבים, עכשיו תחשוב לבד למה הדוח מוצדק

    • חניית נכים
      יעקבי | 23/09/2018 13:09

      שלום ישראל,
      ראשית, ראה הגדרת תמרור 437 (חניית נכים):
      חנייה בלעדית לרכב של נכה הנושא תג נכה מקורי תקף, בעת שהרכב משמש את הנכה שלו ניתן התג.

      מכאן שחובה להציג תו נכה ברכב.
      זכורני מקרה דומה בירושלים. הנהג פנה לעיריה ואלה הקטינו הקנס ל-500 ש"ח וזאת לפנים משורת הדין. הנכה לא הסתפק בכך (עגמת נפש?) ופנה לבית המשפט. השופט הצדיק את העיריה. לכן צא ולמד.

    • המחוזי ירושלים - ע"פ 4822/09 קישור
      עמית | 27/09/2018 04:25

      קרא את פס"ד ופעל בהתאם.

      פס"ד