דל באמצעים ושוקל

  • אבא מיואש
    משה | 19/09/2018 16:54

    שלום לכולם
    ככל הנראה אשתי איבדה את דעתה וממרמרת אותי ואת הילדים, צעקות, אלימות מילולית, וגם אלימות פיזית...
    הילדה בת 5 חודשים בכתה לאחר ששמעה וראתה את אמא שלה צורחת עלי וגם מרביצה לי...
    לדעתה זה ברור לה שהיא תקבל את המשמורת על הילדים ולכן לא דופקת חשבון. אפילו מרשה לעצמה לצחוק לי בפנים...
    מה התהליך הטוב והיעיל ביותר על מנת שאקבל משמורת מלאה לפני שהיא תעשה לילדה נזק נפשי.
    תודה

    • דל באמצעים ושוקל
      משה | 19/09/2018 16:55

      לפנות בעצמי למוסדות הרלוונטיים או לצו עשה...

    • משמורת לאב
      עו"ד מיקי חשמונאי | 23/09/2018 11:55

      משה שלום,

      קשה מאוד לנהל הליך מסוג זה, ללא ליווי של עו"ד כיוון שנכון להיום, עדיין קיימת חזקת הגיל הרך והסיכוי לקבל משמורת מלאה, קטן ביותר, בוודאי ללא ייצוג משפטי ראוי.
      בכל מקרה, גם אם אינך מסוגל לממן ייצוג משפטי, חשוב שתשקיע את הסכום שיעלה לך ייעוץ משפטי, אפילו חד פעמי, כדי לדעת מהן דרכי הפעולה שעומדות לרשותך וכיצד להיות מסוגל להוכיח את המצב ואת הנזק שנגרם לילדים.
      לאחר קבלת הייעוץ, תוכל לכלכל את צעדיך, על סמך המידע שתקבל.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il