איחור במסירה

  • לא מצויינים הספקים במפרט מכר
    עמליה | 16/09/2018 22:22

     שלום רב
    רכשנו דירה בפרוייקט תמ״א . כעבור שנתיים של בנייה, ישנו איחור במסירת הדירה . לפני קבלת ההיתר חתמנו על מפרט  שבו מצויינים פרטי הדירה והמרכיבים השונים שלה כגון כלים סניטריים דלתות וכד. ניסינו לברר מול היזם מיהם הספקים השונים אליהם עלינו לפנות , היזם מסר לנו בעל פה את שמות הספקים השונים, אך כשפנינו לספקים הם לא ידעו על הפרוייקט וטענו כי הם לא עובדים עם הפרוייקט. מה עלינו לעשות ולמי עלינו לפנות? תחושה חזקה שמרמים אותנו.
    תודה,  עמליה.

    • איחור במסירה
      עו"ד אלעד וייסטוך | 20/09/2018 15:46

      עמליה שלום,

      אכן הדברים אינם נראים טוב בלשון המעטה.

      אתם צריכים לשלוח מכתב דחוף ליזם ולדרוש הבהרות לאיחור במסירה ולנושא הספקים.

      ככל שהפרויקט מלווה ע"י בנק יש לדרוש תשובות גם מהבנק עצמו.

      מציע לפנות ליעוץ משפטי ולהתאגד עם יתר הרוכשים.

      שיהיה בהצלחה,

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il

      • תודה רבה
        עמליה | 24/09/2018 11:21

        תודה רבה על תשובתך