הודאת וואטסאפ מכפישה בגין תביעת דייר כלשון הרע

  • עילה לתביעה בגין הודעת וואטצפ בקבוצות מעל 7 אנשים
    יוסי | 30/08/2018 22:36

    הודעת ווטצאפ בקבוצות מעל 7 אנשים שבה נירשם כי אני הגשתי תביעה נגד פלונית . פלונית רשמה שאני מתלונן שווא ויש להזהר ממני ופגע בשמי הטוב. אכן אגשתי תלונה נגדה על מטרד כאשר שפכה לי מים לגינה ללא סוף וזאת לאחור המון אזהרות.אל היא ציינה בשתי קבוצות ווטאצאפ שונות כי הגשתי תביעה נגדה והוסיפה לתייג שכנים שיזהרו ממני

    • הודאת וואטסאפ מכפישה בגין תביעת דייר כלשון הרע
      עו"ד לירן ינקוביץ | 02/09/2018 09:20

      יוסי היקר,

      עצם הגשת התביעה, גם אם אמת יש בדבר, איננה מקנה על פניו לפלונית  זכות לגיטימית לפגוע בך ולתייגך באורח שלילי בפני צדדים שלישיים,  במיוחד אם התביעה עודנה מתבררת וטרם הוכרעה.

      עוד אוסיף כי הגשת הליך משפטי מוגנת עפ"י דיני לשון הרע ככל וזו תחפוץ בעתיד לנקוט בהליך נגדך.

      מכל מקום, על מנת שיהיה ניתן לספק לך מענה קונקרטי ולהערכת סיכוייך במובן לשון הרע, יש לבחון תוכנן של התכתובות והבנת נסיבות הסכסוך פרטנית.

      מקווה שהייתי לך לעזר!

      בברכה,

      לירן ינקוביץ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דבורנית 8ב, נס ציונה
      טל': 054-6917337 ; מייל: liranya1@gmail.com