צו בית משותף בתמ,א 38/2

  • ביטול רישום בית משותף לצורך תמא 38/2
    HELP PLEASE | 27/08/2018 07:35

    עבור תמא 38/2 חייבים קודם לבטל את הרישום של הבית המשותף הישן . השאלה שלי : במדה וכבוד המפקחת מתערבת וכופה על הסרבן לחתום אז האם באותו מעמד היא מבטלת גם את התקנון המצוי?.
    אני באמת מודה לכם אם תענו לי.
    יש לי ממש מקרה בעייתי לפתור והרבה מתלבטים ובטוח אני בתור אזרח פשוט שאנני עו"ד וחייב להעביר לילות לבנות על מנת לפתור סוגיות שיוצרים ניגודים בין חוק למשנהו !!!

    • צו בית משותף בתמ,א 38/2
      עו"ד אלעד וייסטוך | 29/08/2018 16:10

      לאזרח הפשוט שלום רב,

      בתמ"א 38/2 יש לתקן את צו הבית המשותף הישן.

      ניתן לעשות זאת ע"י בקשה לשינוי הצו או כפי שרשמת וכך אכן נכון יותר, לבטל את צו הבית המשותף ולאחר מכן בסיום הפרויקט לרשום צו בית משותף חדש ועדכני.

      למפקחת יש את כל הסמכויות להורות על ביצוע הפעולות בשם הסבן ככל שהיא פוסקת נגדו, וזאת לרבות הוראה לביטול התקנון.

      יחד עם זאת אני סבור שנכון יהיה להתייעץ עם עורך הדין מטעמכם המלווה את הפרויקט לגבי שאלות אלו המתעוררות בישום הפרויקט שלכם.

      בהצלחה רבה!

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il