תוך כמה זמן על הצד השני לקיים את פס"ד?

  • שמירת חפצים של חייב - מתי מותר להיפטר מהדברים?
    אביעד מנדבי | 20/08/2018 21:37

    שלום,
    רציתי לדעת מה הוא משך הזמן שתובע צריך על פי חוק לשמור חפצים עבור נתבע שלא מגיע לאסוף את אותם חפצים?
    מדובר בפסק דין נגד נגרייה, שנפסקה לזכותי סכום כספי. הנתבע רשאי לקחת בחזרה קונסולת מדפים, הנתבע (למרות שאומר שרוצה את המדפים בחזרה) לא באמת מגיע לאסוף אותם.
    עברו כבר חודשיים מאז מתן פסק הדין, לכן אבקש לדעת מה החוק אומר שרשרת לשמירת חפצים של חייב לפני שאוכל להיפטר מהם

    תודה
    אביעד

    • תוך כמה זמן על הצד השני לקיים את פס"ד?
      עו"ד אבי קיסוס | 21/08/2018 22:10

      על צד לקיים את פס"ד תוך 30 ימים מיום מתן פס"ד.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il