עשיתי עסקה ונודע לי שהמוכר נוכל מה עושים?

  • כשל בזמן הספקת מוצר
    עינב יעקובי | 18/08/2018 23:34

    שלום רב,
    קניתי סלון בתאריך 27.7.18 (יום שישי) והמוכר התחייב לספק תוך 21 ימי עסקים . במעמד העסקה ביקשתי שיקדים כי אני טסה ואמר שיספק מהר מאוד.
    מאז אני רק בטלפונים מולו וכל יום הוא מבטיח שיגיע וכלום לא קורה. הבטיח שיגיע ביום חמישי (16.8.18) בשעות אחה"צ והיתה לי הרגשה לא טובה והתקשרתי לבדוק שהכל בסדר ובסוף אחרי אין ספור טלפונים אמר שיבוא בראשון (19.8.18) והוא אפילו לא טרח להודיע לי! כמובן שכעסתי והוא מצידו צעק עליי ואיים וניתק עליי את הטלפון בפנים. לאחר שאמא שלי יצרה איתו קשר ,אמר שיבוא ראשון על הבוקר (לא ציין שעה) .
    מאוחר יותר גיליתי שהוא נוכל ושהוא עקץ מלא אנשים ואף היתה עליו כתבה בערוץ 14.
    התקשרתי לחברת אשראי והם הקפיאו את התשלומים העתידיים אך תשלום אחד כבר ירד .
    שאלתי היא :
    1. מה התאריך האחרון של 21 ימי עסקים? לציין כי החנות עובדת בימי שישי ומוצש.
    2. מה אני יכולה לעשות כעת? הרי ברור שהוא לא יספק לי את הסלון לאחר כל העקיצות שעשה לכולם.
    תודה

    • עשיתי עסקה ונודע לי שהמוכר נוכל מה עושים?
      עו"ד אבי קיסוס | 21/08/2018 22:00

      1. אני לא יכול לענות על שאלה זו מעל דפי הפורום.
      2. כמו שעשית, לבטל את העסקה באשראי ולגבי התשלום שירד לתבוע את מה ששולם כבר.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il