מה השאלה ?

  • חברה לא עומדת בהגעת טכנאי תחת אחריות
    לירן | 07/08/2018 21:56

    קניתי באוגוסט  שנה שעברה מכשיר כושר.כמעט ב 4000 שח
    ]פניתי לחברה מספר פעמים לטכנאי.
    1.בכל פעם זמני הגעת הטכנאי היו מהשעה 12:00-16:00,
    בכל פעם בשירות לקוחות הבטיחו לי שהטכנאי יתקשר חצי שעה לפני שמגיע.

    בפעם הראשונה קראנו לטכנאי כי המכשיר התחיל להרעיש-בסביבות פברואר.כשהגיע הוא התקשר 10 דקות לפני ההגעה אז בעלי יצא באמצע העבודה כדי להספיק -לחזור לעבודה ברור שלא חזר(כך הלך חצי יום עבודה).

    בפעם השניה המכשיר הרעיש שוב -התקשרתי בסביבות מרץ/אפריל ,שוב קבעו לי בשעות 12:00-16:00
    ביקשתי שוב מהשירת לקוחות שהטכנאי יתקשר לפני שמגיע וזה לא קרה, הוא התקשר ואמר שהוא מגיע עוד 10 דקות-אמרתי לו שאני לא אספיק ואמרתי לו שאני אקבע מועד חדש.
    מהפעם הזו בכל פעם שניסיתי לקבוע נתנו לי את השעות האלו -שהן שעות שגומרות לי את כל יום העבודה,כמו כן תמיד הביאו לי תאריך הגעת טכנאי שבועיים אחרי. בלית ברירה -תוך כדי שקבעתי שוב הגעת טכנאי ,אמא שלי היתה בבית חולים חודש כשאני איתה יום יום(כשהאבחנה היתה להיפרד ממנה) ודחיתי את הגעת הטכנאי .והתקשרתי לקבוע הגעת טכנאי ,שוב הביאו לי שעות 12:-16:00 אז דחיתי לתאריך מסויים ביוני.
    לאחר יומיים של שימוש במכשיר הוא שוב הרעיש ,
    התקשרתי לקבוע מועד לטכנאי והמזכירה אמרה שאם הרעש הוא פחות אז לא נורא וקבעה לי מועד ב 31.7
    בתאריך הזה שוב אני הייתי צריכה להתקשר לטכנאי ובשעה 11:20 הוא אמר שהוא מגיע עוד 10 דקות-הפעם הקדים ,זה לא היה בשעות שסוכם ובעלי אמר לו שזה היום האחרון לאחריות...
    אז הוא אמר -אני אסדר לך מועד בחינם.
    והם קבעו עם בעלי ל 7.8 שוב באותן השעות .
    אתמול התקשרו לבעלי ואמרו שהטכנאי לא יגיע ויש להם
    ב 23.8
    אגב -כל עניין "אני אסדר לך מועד בחינם"היה שקר-כי האחריות שלנו תפוג תוקף ב 23.8

    אני לאורך כל הזמן סבלתי מהמכשיר, מהשירות ,ועכשיו הם גם דוחים אותי בכוונה כדי שהאחריות תיגמר והם לא יצטרכו לטפל
    כל הפעמים האלו הטכנאי לא התקשר חצי שעה לפני, בכל פעם אני הייתי צריכה להתקשר אליהם, השעות שהם מביאים לא הגיוניות ,ותמיד אני צריכה לחכות מעל לשבועיים עבור טכנאי-הפעם אני מחכה חודש ועדיין לא קיבלתי שירות

    • מה השאלה ?
      ליאור חאיק, עו"ד | 12/08/2018 21:08

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com