להגיש תלונה לנציב קבילות על שופטים

  • שופטת צעקה עליי ותקפה אותי מילולית בדיון
    סתיו | 22/07/2018 11:49

    במהלך דיון שופטת מוציאה את בני שהוא העיקר והנישפט ותוקפת אותי מילולית וצועקת עליי ואומרת דברים שלא מתאימים ששופטת במדינת ישראל תגיד דבריה כאמור לא נרשמו בפרוטוקול כאילו בהרגשה שלי כאילו יש לה רגשות מועדפים על הילד ומצד שני לא מכירה בעובדות שהבן שלי עשה......לאחר ויכוח סוער עם השופטת החזירה את בני חזרה ואז נתנה החלטה ברורה כולל בונוסים לבני חשוב לציין שלא נתנה לי כמעט לדבר וחתכה אותי גם בדיונים קודמים זה בקצרה.

    מה אני יכולה לעשות בנידון?

    • להגיש תלונה לנציב קבילות על שופטים  לת
      דן | 24/07/2018 08:36

    • התנהלות בדיון
      עו"ד טליה שנברגר | 26/07/2018 09:15

      סתיו שלום רב,
      אם לדעתך שופטת התנהלה בדיון לא בהתאם למידות הראויות לתפקידה, את יכולה להתלונן נגדה לנציב תלונות הציבור על שופטים. בנסוף, הייתה לך הזכות לבקש שהדברים יירשמו בפרוטוקול או לכל הפחות שיירשם שאת ביקש שיירשמו דברים והם לא נרשמים.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il