התנגדות לתביעה על סכום קצוב

  • חוב של 20א על שם אשתי (שלא אשתי צברה)
    תומר | 22/07/2018 08:55

    שלום,

    התקשרו לאשתי מחברת פלאפון וטענו שיש לה חוב של 20 אלף ש"ח. אחרי בירורים, הבנו שאמה של אשתי ביצעה את הרכישות האלו בשם של אשתי (אבל באשראי שלה), ולפני כחצי שנה היא נפטרה. שאלתנו היא איך אנחנו מסדירים את החוב? כמובן שלא בוצעו תשלומים מכיוון שלא ידענו על החוב בכלל והחוב הוא לא על רכישות שאשתי עשתה.

    גם לפי החוזה שפלאפון שלחו לי, רשום ת.ז. של אשתי אבל בחתימה עצמה רשום את השם של אמא שלה.

    • התנגדות לתביעה על סכום קצוב
      עו"ד אריאל שוורץ | 28/07/2018 16:49

      תומר שלום,

      עקרונית מדובר בסגויה קשה שכן הדעה נותנת שהייתם ערים ומודעים לחיוב בכרטיס האשראי (אפשר היה לראות את החיובים של פלאפון בדף החיוב החודשי) ולמעשה ישנו אשם תורם משמעותי מבחנתכם. ככל שתוגש תביעה על סכום קצוב בהוצאה לפועל תוכלו להתנגד והתיק יבדק על ידי שופט שיחליט האם לקבל את טענות ההגנה שלכם או לא. לאור גובה החוב מומלץ כי תתייעצו עם עו"ד על מנת להתמודד עם התביעה שתוגש.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com