מדובר בעבירה בטיחותית

  • דוח גבוה מאוד על עבירה קלה מאוד?!
    אלמוג | 21/07/2018 23:31

    שלום..לפני כמה חודשים עצר אותי שוטר תנועה בצד הדרך לבדיקת תעבורה,פתחתי את הדלת והוא ראה עזיקון שקשור לכיסא של הנהג.
    הכיסא כן היה במקום רק שמתי זמני עזיקון לחיזוק הכיסא עד שהחזיר את הבורג שנפל.השוטר החליט "להכניס" לי דוח של 1000 שקלים..הגשתי בקשה להישפט בכדי להוריש לפחות את הקנס למופחת יותר..ויש משפט,מה הסיכויים?האם יש חשש בכלל שזה לרעתי?צריך עורך דין? תודה.

    • מדובר בעבירה בטיחותית
      יעקבי | 22/07/2018 07:05

      שלום אלמוג,
      מן הסתם נדרשת להוכיח כי הטעון תיקון אכן תוקן (הורדה מהכביש).
      אתה מקל ראש בליקוי הנ"ל בכך ששם יהבך על חתיכת פס מפלסטיק שיתמוך בך בעת צרה (קצת פיזיקה).
      ביום הדין נסה להגיע להסדר עם התביעה על הפחתת סכום הקנס בכך שתביע הבנה וחרטה ותראה כי הליקוי תוקן מיידית.
      תתנחם בכך שלא חוייבת בנקודות.
      בברכת נהיגה בטוחה.

      • תודה..האמת שאמרתי לעצמי שנשלם וזהו..
        אלמוג | 22/07/2018 13:13

        אבל כבר נקבע תאריך לדיון..יש אפשרות כזו בכלל לשלם ולבטל הכל ולקצר את כל הכאב ראש הזה?
        .או שכבר מאוחר מדי ואנסה להפחית מהדו"ח במשפט?ומה אני אמור להגיד להגנתי פחות או יותר?

        • ליקוי בטיחות
          יעקבי | 23/07/2018 07:29

          שוב שלום אלמוג,
          להגנתך טען לתום לב ושהבנת את העניין.
          בהצלחה..