נאמן חליף

  • תביעה
    דורון | 20/07/2018 14:24

    עורך דין מת ונשארו כספים החשבון נאמנותכשתלי אצלו שהיה אמור ורק להעביר לי ולא מסר לי.  מונה נאמן חליף. נגד מי אגיש תביעה

    • נאמן חליף
      גלעד סער עו"ד - כלכלן | 22/07/2018 19:22

      דורון

      אני ממליץ להתחיל בלפנות לנאמן החליף בכתב ולדרוש את הכספים. ייתכן שבמקרה הזה פניה ללשכת עורכי הדין תיהיה יעילה יותר מהגשת תביעה.

      בברכה,

      גלעד סער, עו"ד-כלכלן
      מנהל פורום בתי משפט

      מנחם בגין 12, רמת גן
      טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il

      • אודה למענה
        דורון | 22/07/2018 19:29

        אודה למענה לשאלה שנשאלה אחרי שכבר ביצעתי מזמן את ההמלצות שנרשמו במענה

      • נאמן חליף
        גלעד סער עו"ד - כלכלן | 22/07/2018 19:51

        אז אפנה אותך לסעיף 47(א) לתקנות סדר הדין לפיהן יש לבקש רשות מבית המשפט על מנת להגיש תביעה כנגד נאמן או חליף

         תביעה של אדם או נגדו בחזקת מנהל עזבון, נאמן או חליף אחר – אין לצרף אליה תביעה אישית שלו או נגדו, אלא ברשות בית המשפט.

        בברכה,

        גלעד סער, עו"ד-כלכלן
        מנהל פורום בתי משפט

        מנחם בגין 12, רמת גן
        טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il

        • מי הנתבע
          דורון | 22/07/2018 19:57

          אבל הנתבע זה הנאמן / אולי העזבון? ואיך מבקשים רשות? והא אפשר בתביעות קטנות? ולעניין המלצתך. הלשכה לא עשתה כלום . מה עליה לעשות?

          • עיזבון
            גלעד סער עו"ד - כלכלן | 22/07/2018 21:16

            מהשאלה המקורית שלך ניתן היה להבין שמדובר על כספים שמוחזקים עבורך בנאמנות. בתגובה האחרונה שלך הזכרת עיזבון. פרט בבקשה במה מדובר

            בברכה,

            גלעד סער, עו"ד-כלכלן
            מנהל פורום בתי משפט

            מנחם בגין 12, רמת גן
            טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il

            • אכן היו בנאמנות  לת
              דורון | 22/07/2018 21:32