תשלום לעד

  • טופס
    דידי | 19/07/2018 21:35

    הוזמנתי להעיד בבימ"ש בהליך אזרחי. קיבלתי עם ההזמנה מסמך שכתוב עליו : "עלים למסור טופס זה למזכיות..." ושם יש פרטים: צו שופט____________ יש לשלם לעד עבור הופעתו___________ שם בעל חשבון____________ וכו'.מה אני אמור לעשות? והאם למלא עכשיו או רק לאחר הדיון?

    • תשלום לעד
      גלעד סער עו"ד - כלכלן | 22/07/2018 19:15

      דידי

      אני מניח שמדובר להתחייבות לתשלום שיש למסור לפני שהעד מעיד בדיון על מנת להבטיח את השכר שלו.

      בברכה,

      גלעד סער, עו"ד-כלכלן
      מנהל פורום בתי משפט

      מנחם בגין 12, רמת גן
      טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il

      • לא הבנתי
        דידי | 22/07/2018 19:26

        לא להבנתי.  אני העיד.  מה עלי לעשות עם הטופס ומתי

        • הבהרה
          גלעד סער עו"ד - כלכלן | 22/07/2018 19:42

          דידי

          אם הטופס שאתה מחזיק לא מבהיר מה מטרתו, אתה יכול להתקשר למזכירות בית המשפט ולשאול. בכל מקרה, גם אם אתה העד, אני עדין מניח שמטרת הטופס היא להבטיח תשלום שכר לעד (לך) והתשובה נשארת אותה תשובה - למסור אותו לפני הדיון.

          בברכה,

          גלעד סער, עו"ד-כלכלן
          מנהל פורום בתי משפט

          מנחם בגין 12, רמת גן
          טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il

          • לא הבנתי
            דידי | 22/07/2018 19:46

            לא צריך למסור כבר? הדיון עוד חצי שנה.  מספיק כשאגיע?