סעיף של איזה חוק? אם חוק עזר, אז ציין של איזה עיר

  • סעיף עבירה שגוי
    אליהו | 19/07/2018 13:33

    שלום קיבלתי דוח (דחוי) מלפני שנתיים על שחניתי רכב על המדרכה. סעיף העבירה המדובר הוא סעיף 9(1) איני יודע את תוכן סעיף זה. אך מבירור שעשיתי העמדת רכב על המדרכה מוגדר כסעיף עבירה 8.
    1)איך אני מברר מה סוג העבירה לאותו סעיף 9(1).
    2)האם יש הילה לביטולו של הדוח.
    תודה.

    • סעיף של איזה חוק? אם חוק עזר, אז ציין של איזה עיר
      חיים | 19/07/2018 14:31

      ולמה קיבלת את הדוח רק עכשיו? אולי חלה התיישנות

      • אני ייפרט
        אליהו | 19/07/2018 14:45

        1)מדובר בחוק עזר במועצה מקומית באר יעקב, את הדוחות מנהלת חברה חיצונית בשם מלגם עבור באר יעקב(לא מצאתי מידע באתר המועצה).
        2)הדוח הראשוני הגיע בזמן כך שלא חלה התיישנות לצערי אך הוא אבד.
        אפרט עוד על המקרה: מדובר בחניית רכב(באיזור מגוריי) אם 3 גלגלים על המדכה וגלגל בחנייה צילום הרכב נעשה בחושך(ולא מכל הזוויות).ובעיריות השונות מצאתי תתי סעיפים המתייחסים רק למקרים של 2 גלגים על המדרכה ו 2 בחנייה.

        • האם יש לך אפשרות לבקש להשפט?
          חיים | 19/07/2018 15:04

          חפש בגוגל
          חוק עזר חניה באר יעקב
          תקרא מה כתוב
          סעיף 8 לא מתייחס לעבירה וסעיף 9 לא מתייחס ל חניה על המדרכה

          • תגובה לחיים
            אליהו | 19/07/2018 15:29

            1) לא אין לי אפשרות להישפט (אני לא חושב שבטופס הראשון שקיבלתי הייתה אפשרות כזו בכלל אבל אני לא זוכר בוודעות ומילגם לא מוכנים לשלוח לי צילום שלו) אבל היועצת של העירייה לא תמנע ממני זאת.

            2)סעיף 8 בדוח מתייחס לסעיף 10 (א) (3) אז כנראה זו הכווננה. אז בדוח היה אמור להיות רשום סעיף 10 (א) (3) ולא סעיף 9(1)? האם זו הילה לביטול הדוח?

            • הקנס על סעיף 9 הוא 250 שח
              חיים | 19/07/2018 15:53

              על סעיף 10 הוא 500 שח או 250 שח תלוי בעבירה
              את הטעות ניתן לתקן
              תנסה לדבר עם מח' החניה או עם מילגם, כנראה שתיאלץ לשלם ואז לתבוע את העיריה על דוח שניתן שלא בהתאם לעבירה דבר שהוביל להוצאה מיותרת
              נסה לסגור את העניין עם מח' החנייה, גש אישית לשם

              • תשובה נוספת לחיים
                אליהו | 26/07/2018 16:12

                הבהירו לי שעצם תשלום הקנס הינו הודעה מלאה באשמה.. כיצד אני פונה לבית משפט בעינייני?