החזרי תשלומי הלוואה

  • החזרי תשלומי הלוואה
    טל | 13/07/2018 13:27

    לקחתי הלוואה מחשבוני האישי בבנק עבור גרושתי . סיכמתי עימה גם בהסכם כתוב וחתום על החזר בהרשאה חודשית עבורי. לדאבוני הגרושה נפטרה  , ואנוכי נשארתי עם תשלום החזרי ההלוואה  שעלולים לגרום לנזק קיומי קשה . למנוחה אין כל עיזבון למימוש . פניתי לנציגי הבנק על מנת לדבר אל ליבם , ולהגיע להסדר או/ ו הקלה בהחזרים . אוזניהם ערלות וכל הצעתם מסתכמת בשילוב זה או אחר , שבשורה התחתונה אין כל נכונות מצד הבנק להתחשב במצבי . עלי לציין שאני לקוח ותיק שעומד בתשלום חובותיו . האם קיימת גישה והתנהלות אחרת מול הבנק ?

    • החזרי תשלומי הלוואה
      עו"ד אבי זילברפלד | 15/07/2018 18:13

      שלום רב,

      כם. אם תצליח לשכנע את הבנק שהצעת הסדר טובה לבנק יותר מאשר אם  הליכים משפטיים.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il

      • המשך להחזרי תשלומי הלוואה
        טל | 15/07/2018 19:14

        הצעתך אכן אקטואלית , ברם נכון להיום שכנוע הבנק להתחשב במצבי כנראה ערטילאי , כי אני מנהל את חשבוני באופן תקין , וסוגיית הליכים משפטיים ( מי נגד מי ? ) אינה עומדת על הפרק . מבקש הצעה יותר רלוונטית !

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 16/07/2018 15:47

          שלום רב,

          לא ניתן לתת יעוץ קונקרטי מבלי להכיר את כל העובדות הרלוונטיות. רצוי שתפנה לפגישת ייעוץ בענין.

          שמחתי להיות לעזר,

          בכבוד רב,

          זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
          מנהל פורום בנקאות

          "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
          טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il