השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • ניהול אתר משחק מזל אינטרנטי
    תומר | 12/07/2018 10:37

    רציתי להתייעץ מבחינה משפטית אם ניהול אתר משחק מזל באינטרנט שמתבסס אף ורק על מזל יכול להיות חוקי בארץ אם הרווח הוא לחלוטין אפסי עד כמה שקלים ואין אפשרות להמר על שום כסף אפשר להפסיד בלי סוף ולא להפסיד כסף. מדובר באתר פשוט לצורכי שעשוע שיפעל משרת בחו״ל.

    לפי סעיף 230 של חוק העונשין זה נראה כאילו האתר עונה על שלושת התנאים שהופכים אותו לחוקי.

     *לא יוצא מגדר שעשוע ובידור- הסיכוי לקבל שקל מהאתר הוא בסביבות האחד למיליון סביר להניח שלא רק שאין אפשרות להתעשר כמעט ואין אפשרות לעשות רווח כלשהוא כלל.

    * לא מתנהל במקום משחקים אסורים- האתר מתנהל באינטרנט על שרת שנמצא במדינה אחרת והמשחקים לא צריכים ללכת לשום מקום בשביל לשחק לכן אפשר לומר שהוא לא מתנהל במקום משחקים אסורים.

     *מכוון לחוג אנשים מסויים - האתר לגילאים 18 עם מעט זמן פנוי ויש לשים כתובת מייל ושם לצורך קבלת תשלום מעוט (ב99.999% מהמקרים לא יהיה רווח כלל רק במקרה נדיר ביותר יהיה רווח של מספר שקלים בודדים).

     האם עצם העובדה שאני מיעד את זה רק לקבוצת אנשים מגילאים 18 עם קצת זמן פנוי שרשומים הופכת את במשחק לחוקי ? האם יש כל סיבה שהרשיות התערבו בהגרלה של סכום מעוט כל כך ? אל מדובר באתר לא חוקי יש הצעות איך נוכל להפוך את האתר לחוקי ?

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 12/07/2018 16:45

      פורם זה אינו תחליף לייעוץ משפטי מסודר כאם בא לתת סיוע ראשוני בלבד ובלתי מחייב משפטית לשאלות בנושאים שבכותרת.
      אם אתה מעוניין לנהל אתר של משחקי מזל באינטרנט- ואתה מעוניין שהוא יעמוד בדרישות החוק- הרי ראוי שתפנה לייעוץ מסודר אצל עו"ד.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך אבא הילל סילבר 12, מגדל ששון חוגי, רמת גן
      טל': 03-6126260; מייל: amir@morashti.co.il