אל תנסי אפילו. אין לך שום טיעון ענייני

  • דוח חניה כאשר הרכב מותנע
    מרים אור | 21/06/2018 22:18

    שלום רב,
    לפני כחודש חיכיתי לבעלי (רופא) מחוץ לביה"ח רמב"ם. העמדתי את רכבי במקום שאסור לחנות בו, אולם שהיתי ברכב עם אורות משולש ועם מנוע מופעל והנקתי את ביתי התינוקת בזמן הזה. מאבטח של רמב"ם הגיע וביקש ממני להזיז את רכבי, אך כאשר ראה שאני מניקה והסברתי כי אני מחכה למישהו הרשה לי להישאר. באותו זמן, כנראה, הגיע פקח של עיריית חיפה ורשם לי דוח ללא ידיעתי. הוא לא מסר לי את הדוח, אלא גיליתי להפתעתי את הדוח כחודש לאחר מכן בדואר... כתבתי לעיריית חיפה מכתב אולם הם דחו אותי. ברצוני להגיש בקשה להישפט? האם טענותיי מוצדקות בביהמ"ש? בתודה מראש.

    • אל תנסי אפילו. אין לך שום טיעון ענייני
      אבי | 21/06/2018 22:27

    • חניה (אסורה)בזמן הנקה
      עו"ד אורית כהן | 22/06/2018 06:07

      מרים שלום,

      לשאלתך,מבחינה משפטית טהורה,אין לך קייס, אולם בנסיבות שתיארת ובהנחה שתיפלי על שופט/ת אוהד/ת הנקה,יופחת  סכום הקנס אך לא יבטלו אותו. למאבטח אין סמכות לאשר לך לחנות במקום אסור.
      מקווה שנענית.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaw.com

      • לשקר בבית המשפט זה דבר אחד אבל כאן יש הודאה ברורה
        אבי | 22/06/2018 17:00

        הגברת עמדה במקום אסור על פי החוק כדי לחכות לבעלה וניצלה את הזמן להנקה, לא להיפך.

        • לא לומר את האמת אינו דין שקר  לת
          עמית | 22/06/2018 17:30

          • חצי אמת גרועה משקר שלם
            אבי | 22/06/2018 18:04

            הגברת הפרה את החוק ביודעין כדי להמתין לבעלה. זאת, כי היה לה נוח לעמוד שם. כל זאת על פי דברה.
            כנראה עמדה שם מספיק זמן והתינוק נהיה רעב.
            מכיוון שכך, הניקה את התינוק.
             זו לא הסיבה העיקרית לעצירה ולכן טענה כזו בבית המשפט, בלשון המעטה, אינה נקיה ואינה הולכת לצד האמת אפילו.

    • חניה והנקה
      יעקבי | 22/06/2018 21:07

      שלום מרים,
      המקרה שלך מורכב.
      לגבי ההנקה: האם הנקת חזה או הנקה מבקבוק?
      היכן היה התינוק בזמן ההנקה? בכסא בטיחות או בחיקך?
      היכן ישבת בזמן ההנקה? אני מניח שבכסא הנהג.
      את מבינה את הבעייתיות (הדגשת שהמנוע פועל)?