קנס יציאה מגן ילדים

  • נאלצתי להוציא את הילדה מגן פרטי,הגננת רוצה שאשלם.
    אלמונית לעת עתה | 10/05/2016 20:32

    הגננת ביקשה לעשות גשר אחרי עצמאות וחלק מההורים אמרו שאין להם סידור ויחזירו תשובה..לאחר כמה שעות הגננת שלחה הודעה בקבוצה שהרוב החליט! הגן יהיה סגור. אני הגבתי מה זאת אומרת הרוב קובע? מספיק שיש אמא אחת שאין לה סידור וזה לא מופיע בלוח חופשות לא מעמידים את ההורים במצב של תתמודדו. עוד שלושה הורים הגיבו שגם הם לא יכולים-תגובות חריפות משלי יש לציין! והגננת בלי הסבר פשוט הסירה את כולם...לאחר מכם פתחה ערוץ התקשרות חדש-קבוצת ואצ שאני ובעלי לא חלק ממנה ושם המשיכה לעדכן את ההורים..לשלוח תמונות של לוח האוכל ששולחת כל יום ומאיתנו התעלמות מוחלטת.. היא שלחה לי בפרטי זימון לשימוע!! כאשר שאלתי למה והאם זה כל ההורים או רק אני ובעלי? היא ענתה שתגיעו תדעו...במקביל אחת האמהות פתחה קבוצה רק להורים...היה שם התכתבויות ודרך שם למדתי שממדרים אותי ולכולם שלחו הודעות...ואין לי דרך להתעדכן מה קורה ולהתעניין מעבר עם הילדה...התחושה הזו של לקבל שימוע! על מה על זה שהבעתי את דעתי? עכשיו היא רוצה חודשיים התראה מראש-עוד פרט חשוב הוצאתי את הילדה מספר ימים לאחר המקרה מחוץ לעיר-לא רגועה לשנייה נוספת! בחוזה גם היא הפרה שני סעיפים: שינוי לוח חופשות ולקיחת הילדה ע"י גורם אחר ללא אישור וגם העלתה תמוהות לפייס ללא אישור...השאלה האם אני יכולה להמנע מתשלום הקנס? עברו עלי ועל בעלי ימים קשים מאוד של חוסר אונים וואני חושבת שמגיע לה כסף אך ורק על התקופה שהילדה הייתה בגן,הרי נאלצתי להוציא אותה פשוא לא רגועה עם גננת שמגיבה בילדותיות וממדרת אמא לילדה בגן...מה ניתן לעשות??? דחוף!!!

    • קנס יציאה מגן ילדים
      ליאור חאיק, עו"ד | 10/05/2016 22:49

      היי אלמונית,

      האם יש הסכם בכתב מול הגן, בעניין תשלום הודעה מוקדמת?

      מלבד זאת, על פניו נשמע שהייתה פה הפרה יסודית מצד הגן, אך חסרים נתונים ומידע נוסף בשביל לתת תשובה מדויקת יותר.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • קנס יציאה מגן ילדים
        אלמונית | 11/05/2016 14:25

        יש חוזה עם סעיף עזיבה -אני לא קיבלתי העתק חוזה אבל אני יודעת שיש שם שני סעיפים שהיא לא יישמה-שינוי חופשות והוצאת ילד ע"י גורם אחר ללא אישור הורים. וגם רשום בסוף..."יפעלו לשיתוף מתמיד לטובת הילד"]..היא התעלמה ממני כמה ימים בזמן שלשאר שלחה הודעות...מבחינתי השימוע שקבעה ולא אמרה לי על מה ולמה ומה זה אומר לגבי הילדה...היא יכלה להגיד לי שהיא מוציאה את הילדה...וחשבנו על זה...אשמח להתייעץ מעבר...האם אפשר לתבוע ללא קשר לקנס...היא גרמה לנו עוול ולוגיסטיקה שלמה של מעבר גן מחוץ לעיר,כי פה אין מקומות באמצע שנה,התחושות של הנידוי שיצרה כלפינו -רק אנחנו קיבלנו שימוע ללא הסברים ופרטים. יש לי את כל התכתובות שמורות...

      • התעללות
        אסתי | 20/06/2018 01:37

        אנו זוג הורים מטבריה עברנו את אותו מקרה לאחר שחשדנו שמשהו בגן לא מתנהל כשורה עקבנו ותפסנו את הגננת מעשנת בשטח הגן. צילמנו וכשרצינו לשלוח בקבוצה להורים היא הוציאה אותנו מהקבוצה ומאותו זמן נגרם נזק נפשי לילדה שלא לקחתי אותה לימי הולדת ולא הייתי מעודכנת ואף הגדילה לעשות ושלחה תמונות בקבוצה וכל זאת ללא אישור שלנו לשלוח בכלל וגם הגישה תלונה שכביכול תקפנו אותה ואנו בפני כתב אישום .השאלה אפשר לתבוע על  כל העוגמת נפש הזאת .יש לי הקלטות סרטונים עם המפקחת על הגנים .מכתבים .ועוד... אשמח ליעוץ

        תודה מראש .אסתי