ביטול קורס

  • אף פעם לא חתמתי על חוזה אבל מסרבים לבטל את הקורס
    אלמונית | 18/06/2018 10:37

    שלום,
    בינואר נרשמתי לקורס במכללה, הכל בטלפון, לא חתמתי על שום חוזה, רק נתתי פרטי אשראי בטלפון לתשלום הקורס (סה"כ 5,500 ש"ח).
    יום אחרי שנרשמתי לקורס החלטתי שאני רוצה לבטל, התקשרתי, הנציגה שכנעה אותי שהיא תיתן לי שני שיעורים חינם ואמרה לי שאם אני עדיין רוצה לבטל אחרי שני השיעורים, אני יכולה.
    לא הגעתי לשני שיעורים, הם התקשרו אליי ואמרתי להם שאני עדיין רוצה לבטל. הם אמרו לי שאני לא יכולה לבטל ושאני חייבת לשלם את מלוא המחיר של הקורס כי לא הגעתי לשיעורים שבחינם.
    הם טוענים שזה מה שהחלטתי בעסקה אבל לא חתמתי על שום חוזה, הם אומרים שהם שלחו לי עותק של החוזה באימייל אבל אין לי בכלל אימייל, הם מסרבים לתת לי החזר ומסרבים לתת לי לבטל את הקורס והם עדיין מחייבים אותי.
    מה אני יכולה לעשות כדי לקבל החזר? האם כל העניין הזה חוקי בכלל? עליי לציין שכל השיחות שהיו לי עם המכללה הזאת הקלטתי. הם ביקשו גם שאני אשלח להם את ההקלטות של השיחה, האם לשלוח להם? והאם כדאי לי לבקש מחברת האשראי שלי להכחיש את העסקה?

    • ביטול קורס
      ליאור חאיק, עו"ד | 20/06/2018 12:47

      היי אלמונית

      על פניו ישנן מספר הפרות שמאפשרות לך להגיש תביעה קטנה ולדרוש החזר כספי.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com