התנהגות עובד שאינו חבר בארגון עובדים

  • התנהגות עובד שלא רשום לארגון העובדים בעת שביתה
    גולי | 25/05/2018 09:11

    ועד העובדים הכריז על סכסוך עבודה מול הנהלת החברה. העובדים מאוגדים באמצעות אחד מארגוני העובדים הפועלים בארץ. אני איני חבר בארגון העובדים והייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות בעת שביתה עיצומים או כל צעד אחר שעומד לרשות הועד. האם אני אמור להצטרף לצעדים אלו או אולי אסור לי להצטרף או שאולי אני זכאי להחליט בעצמי אם אצטרף או לא אצטרף. אם אצטרף לצעדים של הארגון האם אני עלול להיפגע בדרך שעובד המאוגד בארגון לא ייפגע?

    • התנהגות עובד שאינו חבר בארגון עובדים
      עו"ד לילך אקרמן | 27/05/2018 14:09

      שלום רב
      ככל וארגון ספציפי הכריז על שביתה ואתה לא חבר בו אז עליך להגיע לעבודה כרגיל.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il