כרטיס חוץ בנקאי

  • כ.אשראי חוץ בנקאי
    רחלי | 21/05/2018 14:13

    היי , אני כחודשיים לאחר קבלת הפטר חלוט .
    השבוע הייתי ב" יש"  והוצאתי שם כ.אשראי ויזה חוץ בנקאי .
    (יש לציין שהבנק לא אישר לי אשראי או צ'קים כלל ) .
    איך זה יתכן ? מה זה בדיוק כרטיס חוץ בנקאי ?
    ואם אין לי מסגרת אשראי איך קיבלתי כרטיס ????

    • כרטיס חוץ בנקאי
      רועי | 23/05/2018 19:19

      היי רחלי,

      כרטיס אשראי תמיד אפשר לבקש ולמלא טפסים בסופר,אך לצערי נתוני האשראי כמו אצל כל פושט רגל שליליים ולכן הבקשה תדחה תגובה מטעמם תשלח בדואר,לאומת זאת דרך הבנק אפשר לשוחח עם מנהל הסניף והוא יכול לאשר כרטיס לשיקולו,

      בברכה

      • כ.אשראי חוץ בנקאי
        רחלי | 24/05/2018 08:26

        היי רועי ,
        הייתי בטוחה שהבקשה אכן תדחה , אך קיבלתי את כרטיס האשראי .
        אני לא ממש מבינה איך יש לי כרטיס אשראי בלי אישור הבנק ???

        • כרטיס אשראי
          רועי | 24/05/2018 14:24

          היי רחלי כרטיס אשראי חוץ בנקאי לא מצריך אישור בנק,המסגרת ניתנת עי חברת האשראי בלבד, כלל החיובים המצטברים בכרטיס יורדים בחיוב קבוע כהוראת קבע אחת לחודש בבנק,לגבי אישור הכרטיס למרות נתוני אשראי שליליים לדעתי מקרה נדיר,בהצלחה

          • קבלת כרטיס אשראי אחרי הפטר
            עו"ד עומר נירהוד | 24/05/2018 15:33

            הי רחלי,

            כל מה שרועי כתב נכון.
            בדרך כלל כרטיס חוץ בנקאי יסורב.
            בכל מקרה אני ממליץ לשבת עם מנהל הסניף, ולבנות איתו מתווה בו תוך כמה חודשים, לאחר שיראה שהחשבון מתנהל באופן תקין יתן לך כרטיס אשראי.
            בהצלחה

            בברכה,

            עומר נירהוד, עו"ד
            מנהל פורום פשיטת רגל

            רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
            טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il

            • אם תשימי בפקמ כל חודש 500-1000 שח לאחר חצי שנה
              יוסי | 01/06/2018 19:23

              הם ישעבדו את הבטחונות ועל סמך זה ייתנו לך כרטיס

              הבעיה בפש"ר שאי אפשר להיות בטוחה\לתת בטחונות

            • עברתי פשיטת רגל לפני כמעט שנה
              לימור | 12/02/2019 15:54

              החשבון שלי מתנהל יפה ללא שום בעיה בקשתי ויזה ונאמר לי שרק אחרי 5 שנים אני יכולה לקבל, ואז הלכתי לבנקים אחרים אמרו לי אחרי 3 שנים אפשר לבקש בבקשה לכבלת ויזה, ואז מישהי בבנק אחר אמרה לי על ויזה חוץ בנקאית התקשרתי לויזה הם אומרים שאפשר לכבל רק עם יש לך ויזה אמרתי מה גם אם זה ויזה רק שדרך הבנק יורד כל חודש? היא אמרה שכן, אבל יש עוד חברה שהם מבקשים צילום של תעודת זהות כדי שיבדקו אם אפשר לתת לי ויזה, וזה מפחיד אותי כדי לא להסתבך שוב מה לעשות?