תביעה לתגובה מהנהלת החברה

  • תביעה לתגובה מהנהלת החברה
    אור | 19/05/2018 01:00

    שלום,  אני עובד במגזר הפרטי.  לאחרונה זימנה אותי מנהלת המחלקה שלי לפגישה  שרק במהלכה התברר לי שזו שיחת  הערכה.  במהלך כל הפגישה המנהלת העבירה ביקורת שלילית בלבד על תפקודי, אשר רובה המוחלט היה מופרך ולחלוטין לא עובדתי. בסיום הפגישה המנהלת הבטיחה לבדוק ולחזור אלי עם תשובות לגבי שורה של טענות שהכחשתי לחלוטין, אולם היא לא חזרה אלי וגם לא תחזור. בהנחה שלא תהיה מחלוקת על העובדות שציינתי,  שאלתי היא האם יש בסיס משפטי לתביעה שלי מהנהלת החברה לקבוע שתוכן הפגישה לא יהיה רלבנטי להערכת תפקודי בחברה , וכן שהמנהלת  לא תוכל יותר להיות מעורבת במישרין או בעקיפין בביצוע ההערכות התקופתיות שלי? (יש מנהלים במחלקה שיוכלו לבצע זאת)

    • תביעה לתגובה מהנהלת החברה
      עו"ד לילך אקרמן | 21/05/2018 09:01

      שלום רב
      על פניו אני לא רואה בסיס לתביעה משפטית.
      אתה יכול לפנות בכתב למנהלת ולבקש לקבל את התשובות תוך סקירת הנושאים באופן מפורט ובמידת הצורך לבקש לשוחח עם המנהל האמון עליה.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

      • דרישה מהנהלת החברה
        אור | 21/05/2018 22:07

        תודה לילך על תשובתך.
        השאלה בעצם היא האם יש לי בסיס פורמלי לדרוש מהנהלת החברה, שאותה מנהלת לא תוכל לקחת חלק במישרין או בעקיפין במתן הערכה תקופתית עלי, בנסיבות התנהלותה הבלתי סבירה בעליל בנושא זה.

        תודה