פגעה ברכבך מאחור והדפה אותך קדימה ולא

  • נכנסו בי מאחור ובעקבות כך צולמתי במצלמת רמזור
    ?YA AT?‏ | 18/05/2018 18:17

    היי שלום בצומת מסויים מותקן מצלמת רמזור בלמתי את רכבי ואז הגיחה נהגת ונכנסה בי בחלק אחורי בעקבות הדף המכה עפתי קדימה ונכנסתי לצומת באדום .. חשוב לציין שלא נגרם נזק לרכב שנראה לעין ואין נפגעים השאלה מה אני עושה והאם זה עברה או לא

    • פגעה ברכבך מאחור והדפה אותך קדימה ולא
      חיים | 18/05/2018 19:06

      נגרם נזק, במה נהגת, בטנק? חייב להיות נזק כלשהו המצריך תיקון, אם אין כל נזק, אתה בבעיה בעניין הרמזור

      • נכנסו בי מאחור ובעקבות כך צולמתי במצלמת רמזור
        ?YA AT?‏ | 18/05/2018 21:53

        נגרם נזק קל מאוד כמובן שצלמתי את המקום היא מודה ורשמה שהיא מוכנה לשלם לי על הקנס אבל שוב לדעתי אין כלל עברה כי זה נעשה בתום לב ולא בזדון כמו כן הרכב ליסנג ודווחתי על התאונה גם למשטרת ישראל וגם בדוח הבעיה שהמשטרה אמרה שנזק בלבד והיא לא מתערבת זה בעיה

        • בקשר לדוח, בקש להשפט, הבא אישור על כך
          חיים | 18/05/2018 22:22

          שדיווחת על התאונה, חשבונית תיקון באם בוצע תיקון, את הנהגת הפוגעת לעדות, אם הכניסה לצומת נגרם עקב התאונה, לדעתי אין לך אשמה בעבירת התנועה,
          מציע שעו"ד ייענה לך תשובה משפטית

    • אור אדום-הרכב נהדף לתוך הצומת וצולם -היש עבירה?
      עו"ד אורית כהן | 23/05/2018 01:01

      שלום,

      לשאלתך,בנסיבות שתיארת לא בצעת עבירה,אך זה טעון הוכחה. יש לבקש מהמשטרה את סרט הצילום שאמור לתעד את הסיטואציה ולתמוך בטענתך.

      במידה ויש לך שאלות נוספות,אני כאן

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaw.com

      • נכנסו בי מאחור ובעקבות כך צולמתי במצלמת רמזור
        ?YA AT?‏ | 01/06/2018 09:54

        היי ,
        קודם אני רוצה להודות לכולם לשם גילוי נאות התקשרו ממשטרת ישראל והתגלה לי שיש שוטר ששאל אותי האם הייתה לי תאונה בצומת כך וכך ..
        ועניתי בחיוב הוא אמר שהוא רואה את ניתוח התמונה ולמרות חששתי שבאופן אוטמטי נשלח ביטלו את בדוח ואפילו לא נשלח