דחיית דיון הפטר

  • דחיית דיון
    משה | 10/05/2018 12:19

    שלום רב.לאחרונה הגשתי בקשה לפשיטת רגל , נקבע שיהיה דיון לאחר שנה וחצי .בדיון , יצאתי עם עורך הדין שלי ועם המנהל המיוחד למסדרון בית המישפט , והוא הציע שאשלם 50 אחוז מהחוב בהסדר תשלומים מאוד נוח עם פריסה ארוכה והבטחה שלבסוף גם לא אוכרז כפשוט רגל כי החוב יוסדר במיתווה .הוא הבטיח שהוא ישכנע את הנושים להסכים למיתווה ויזחור אליי תוך 3 חודשים לכל היותר .לבינתיים על סמך ההבטחה הזאת , השופט נתן תאריך לדיון לעוד שנה וחצי בתיקווה שעד אז אחתום על המיתווה ואהיה כבר עם הסדר קיים .כרגע אני נימצא לאחר 3 חודשים מאותו דיון ראשוני  , בלי מיתווה , בלי שום החלטה בתיק , ובעיקר עם חוסר וודאות לגבי העתיד . אני חושש שאגיע בעוד שנה וחצי , שעברו 3 שנים מתחילת התהליך ואז תתקבל בקשה שתיפגע בי , במקום שכבר מעכשיו אתחיל במיתווה שאמור לסיים את התהליך בעוד מיספר שנים .מה לדעתך אני אמור לעשות ?יש לי עורך דין והוא פנה מספר פעמים ונענה בצורה לא נעימה וגם לא עיניינית מטעם המנהל המיוחד

    • דחיית דיון הפטר
      עו"ד עומר נירהוד | 12/05/2018 10:28

      אני מעריך שעורך הדין שלך יודע עבודתו.
      לא ברור לילמה הדיון נדחה בשנה וחצי ולא בשלושה ארבעה חודשים. אבל לא כל המידע בידי. תמיד אפשר לבקש להקדים את הדיון.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il