הפליה בקבלה לעבודה על רקע יחסים

  • האם יש הפליה בקבלה לעבודה?
    נ | 06/05/2018 14:41

    שלום,
    אני עובד במקום עבודה ובת הזוג שלי ניסתה להתקבל למקום עבודה הזה גם, נאמר לנו שמקום העבודה לא מקבל בני\בנות זוג של עובדים
    האם זו הפליה בקבלה לעבודה על בסיס מעמד אישי (למרות שאיננו נשואים, אך אנחנו בני זוג מספר שנים) ?
    תודה

    • הפליה בקבלה לעבודה על רקע יחסים
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 08/05/2018 07:53

      בוקר טוב,
      לצערי אין תשובה חד משמעית במקרה דנן.
      יש מקומות עבודה שבהם בפירוש לא מקבליים קרובי  משפחה.  אני מאמינה שיש לבדוק את טיב היחסים - למשל מדוע שבני זוג נישואין יופלו ובני זוג שמנהלים בית משותף  יקבלו יחס אחר.
      זו סוגיה שצריך לבדוק אותה היטב. לא בטוח שהמדובר בהפליה.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com