החליפו לי מוצר תקול לאחר זמן רב, מה ניתן לעשות?

  • תביעה על החלפת מקרר לא תקין באיחור משמעותי
    אלונה | 30/04/2018 14:06

    קניתי מקרר חדש מהניילון והוא לא היה תקין. שלושה ימים אחרי הביאו לי מקרר חלופי (ביום שישי).
    ביום ראשון הביאו את המקרר החדש, היו אמורים לאסוף אתמול את השניים הקודמים (החלופי והלא תקין) משעה 9 בבוקר ועד חמש בצהריים.
    מקרר אחד אספו ברבע לעשר בלילה ואת השני רק יום למחרת.
    רציתי לדעת האם יש פה עילה לתביעה או שאני יכולה לדרוש פיצוי מהחברה? ואם כן, למי לפנות, לחנות שממנה קניתי את המקרר או לחברת הובלה? ותמורת כמה אני יכולה לתבוע, פלוס מינוס או כמה אני יכולה לבקש בפיצויים?
    (עלי לציין שכל זה קרה מערב יום הזיכרון ונגמר ב23.4 כלומר שכל הבשר שהיה לי ליום העצמאות התקלקל הלך לפח (בשר בשווי של 600 ש"ח).

    • החליפו לי מוצר תקול לאחר זמן רב, מה ניתן לעשות?
      עו"ד אבי קיסוס | 02/05/2018 10:23

      ככל הנראה תוכלי לתבוע את הנזק שנגרם לך בתוספת פיצוי קטן על עוגמת נפש. אני חושב שכדאי לפנות גם לחנות וגם ליצרן/ יבואן.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il