אפשר להגיש תביעה קטנה

  • הרשת מלונות חזרה מה מהפיצוי שהוצע בשיחה הטלפונית
    אייל | 25/04/2018 17:22

    שלום,
    בחול המועד פסח האחרון ,בתאריכים 1 עד 3 לאפריל..אנוכי יחד עם אשתי ושני ילדיי הזמנו חדר במלון לאונרדו בבתי ים של רשת פתאל.
    עוד לפני שנכנסתי לפתח המלון, בעוד אני מחנה את רכבי מול החלון בחניית נכים , (אני בחור נכה פיסית עם תג נכה) ניגש אלי השומר המבוגר של המלון וביקש להזיז את האוטו אמרתי שאני בחור נכה עם תג נכה הוא אמר שזה מיועד לרכב נכה גדול למרות שאין שלט שאמר זאת רק תמרור חניית נכה כחול רגיל ,אמרתי לשומר שאין שלט ונוח לי לחנות קרוב לכניסה בגלל הנכות שלי אמר שזה בכלל חניה פרטית ולא של העיריה והם לא מחוייבים בכלל לאשר חניה באיזור זה של המלון אלא רק בחניון התחתון.
    יש לציין שבכניסה למלון יש כמה חניות נכים ( 3 או 4) וחנו שם רכבים לא גדולים וחלק מהם בכלל בלי תג נכה.
     ..ששאלתי לפשר הדבר אמר שאותם לא ראה ולכן חנו..הזוי!
    בכל מקרה הואיל בטובו לאשר לי לחנות אבל ביקש שבפעם הבאה לא לחנות שם.
    הגענו למלון לקראת 16:00 במיוחד כדי לקבל ישירות את החדר, להפתעתנו החדר לא היה מוכן וחיכינו בערך שעה בכניסה לקבלת החדר, למרות שאנחנו חברים במועדון שמיים שמאפשר לנו קבלה מוקדמת יותר.
    יש לציין שפקיד הקבלה היה נחמד ונתן לנו פיצוי ארוחת ערב על השירות הלקוי.
    מסתבר שפה ההתנהלות הלקויה רק התחילה ..
    כחברי מועדון שמיים היה מגיע לנו לקבל מים ופירות , לא היה בחדר (גם שהתלוננו והובטח שנקבל יום למחרת , לא הגיע).
    לחברים שלנו חברי מועדון שמים גם כן ,אכן שמו בקבוק מים וקצת פירות אבל הבקבוק היה פתוח ומישהו שתה ממנו קודם.
    במהלך היומיים שהיינו שם , לחברים שלנו לא היו מים חמים כמעט כלל ואצלנו לא ניתן היה לבחור מים קרים.
    שנכנסנו לחדר ראינו שאין מיטה לילדים, התקשרנו כדי שיסדרו ואכן הגיעה עובדת סידרה והלכה.
    בני ישב על מיטה דקה אחרי שהלכה והמיטה נסגרה על הרגל שלו ,בכה ללא הפסקה עד שנרגע.
    לביום השני לא ניקו את החדר של החברים  ולא החליפו מגבות ולא מצעים המי. לקינוח נדהמנו לראות צלחת נקניק ליד צלחת גבינה בחדר אוכל.
    ביום האחרון היה פיצוץ כלשהוא והמים הופסקו במלון כולו, נושא שהיה מאוד בעיתי לאור רצון הילדים בשירותים ובמקלחת.
    כתבתי הודעה במסנג'ר למלון על חוסר שביעות רצוני, התקשרה אלי לאחר שעתיים זהבית מנהלת קשרי לקוחות במלון בבת ים זהבית ביקשה שלפני הכל אוריד את הפוסט בפייסבוק ,הסברתי שלא העליתי פוסט אלא רק הודעה ואני מצפה לקבלת טיפול מהיר ואיכותי.
    הבטיחה לחזור אחרי החג, הסכמתי.
    לפני כמה ימים חזרה אלי זהבית והציעה לי יום כיף או פיצוי לילה במלון בבת ים , הסברתי שבשלב הזה אני לא מתכוון לחזור לבת ים ושאשתי ואני מאוד נעריך לילה בים המלח .
    עוד שוחחנו על כך בקצרה בחיוך שאשתי מאוד תעריך והיא מאוד אוהבת את ים המלח..ונשמח כמובן לארוחות וזהבית עוד הזכירה לי שכמובן מדובר גם בזוג חברים שלנו שהיה עמנו, אמרתי לה כמובן.
    היא אמרה לי שאקבל את השובר בצורה מסודרת בדואר או במייל להבנתי.
    ראיתי ששבוע לא קיבלתי מייל או דואר ,פניתי למלון ופניות הציבור..
    בקיצור זהבית התקשרה אלי וטוענת שלא הבטיחה זו, אמרתי לה שחבל שלא הקלטתי את השיחה,היא אמרה שאצלה זה מוקלט, אמרתי מעולה שאשמח לשמוע את מה שאני טוען שהיא אמרה לי בשיחה.
    אחרי רבע שעה התקשרה נציגת פניות הציבור לומר לי שגם אם זהבית אמרה זו מדובר בטעות אנוש   ..ושהפיצוי שזהבית הבטיחה הוא לא במסגרת מדיניות הרשת ואני כלקוח שואל למה זה אמור לעניין אותי ?? רשת פתאל היא רשת גדולה ואני מצפה שתעמוד מאחורי ההבטחה לפיצוי .
    שלחתי אליהם אתמול מייל נוסף עם דרישה לעמוד מאחורי הבטחת העובדת שלהם, קיבלתי מייל תגובה היום שאומר שפתאום השיחה המוקלטת לא אותרה ושלא ניתן לספק את הפיצוי שהובטח לי , רק את היוף כיף המקורי שהציעו.אשמח לדעתכם..

    • אפשר להגיש תביעה קטנה
      ליאור חאיק, עו"ד | 25/04/2018 18:53

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com