דוח לא חתום

  • האם על המשטרה להמציא אישור מסירה על דו"ח?
    פרנקל הלוי | 19/04/2018 23:55

    שוטר נתן לי דו"ח בנייר כימי דהוי על עבירה מסויימת שטען שאני מכחיש וסיפר סיפור שם שלא אמרתי.
    הוא היה לבדו בניידת בלי מלווה
    טען שהוא ניידת סמויה
    היו לו מדים
    היה לו מבטא ערבי כבד ונבהלתי
    לא חתמתי לו על כלום
    הדף הזה נעלם
    האם על המשטרה להוכיח שיש אישור מסירה ונמסר לי?
    האם היא צריכה לשלוח גם לבית הדו"ח?

    • דוח לא חתום
      יעקבי | 20/04/2018 07:03

      שלום הלוי,
      האם ביקשת מהשוטר להזדהות?
      יש שוטרים בעובדים לבד.
      אינך חייב לחתום.
      מה פירוש הדף "נעלם", הרי קיבלת אותו לידיך?
      בתחתית הדף השוטר לבטח רשם: מסרב לחתום נמסר ביד!
      בפינה הימנית העליונה מודגש 03 היכן שכתוב "נמסר ביד".
      המשטרה תישלח דו"ח נוסף כעבור 90 יום (אם לא שילמת הקנס עד אז) אבל עם תוספת 50%!
      אם יש לך השגות לגבי העבירה לכאורה שביצעת פנה לבית המשפט.

      • האם אוכל לבקש להישפט גם בקנס המוגדל?
        פרנקל | 27/04/2018 11:25

        אני רוצה להישפט.
        אבל הטענה היא שיש לצרף את הודעת הקנס + תצלום תעודת זהות + חתימה.

        למה שאחתום ואצרף דברים אלו כדי שיזייפו לי את המסמכים?

        אני לא מאמין בכל מערכת המשפט ובכל מערכת המשטרה

        חדשות לבקרים שומעים דברים נוראיים על שוטרים סוררים ועל שופטים הינה לאחרונה מה קרה עם שופטת ובטח יש הרבה כאלו

        האם ראוי ששוטר יהפוך לשופט תעבורה?! איפה החשיפה של התכתבויות וכל המפגשים "הלא פורמליים" בענייני לקוחות בין שופטי תעבורה לעורכי דין לתעבורה ו/או תובעי משטרתיים?!

    • כבר שאלת וביקשת תשובה מעו"ד בלבד ולמרות
      חיים | 20/04/2018 11:07

      זאת ענו לך