נא לתמצת את השאלה.

  • ביטול עסקת מכר מרחוק
    מתניה לוי | 09/04/2018 12:51

    שלום!
    הזמנתי חופשה ספונטנית(הזמנה נעשתה טלפו נית ב10 בבוקר לצורך הגעה בצהריים של אותו יום)ביום חמישי האחרון במלון בטבריה לחמישי(חג) שישי שבת נאמר לי שהמלון נמצא בקרבת הטיילת הדגשתי להם שאנחנו צריכים 2 חדרים ומגיעים עם ילדים קטנים ואנחנו שומרי שבת וחשוב לנו מאוד שיהיה לנו המלון קרוב לטיילת ולאזור שנוכל לטייל בו במהלך החופשה
    כשהגענו למלון היינו בהלם דבר ראשון שהמלון נראה כמו אכסניה ולא כמו שבתמונות שמפרסם המלון הכל ממש עלוב ובנוסף מה שנאמר לי שהוא קרוב לטיילת ממש לא נכון המלון נמצא באמצע כביש ראשי שאין כלום בסביבתו להסתובב רק הים מעבר לכביש !!
    ביקשתי לראות את החדרים לפני ביצוע הצ'ק אין וראיתי שהחדרים ממש חשוכים עם נוף לעמוד ח שמל וכביכול נוף חלקי לים שבקושי רואים את הים בקצה כל הדברים לא תואמים את מה שציפינו לו חשוב לציין שזאת חופשה לרגל יום הנישואים שלי ולי נוצר עוגמת נפש מכך!!
    הודעתי לאיש קבלה שאני לא מעוניין להתארח במקום שמה שציפיתי לו כלום לא קיים והוא סירב בתוקף ואמר לי שאני ישלם מחיר מלא
    יצאתי מהמלון ונסעתי לחפש מלון אחר באזור שתואם את מה שרצינו מלכתחילה
    דיברתי עם ההנהלה של המלון לוודא שאני לא יחוייב והוא סירב בתוקף ואמר לי לדבר ביום ראשון עם מי שביצעה לי את ההזמנה
    אתמול ביום ראשון נדהמתי לגלות שחייבו אותי בכרטיס האשראי על החופשה ללא כל אישור ממני וללא ששלח לי המלון את טפסי מדיניות ביטולים אצלם!!
    רציתי לדעת מבחינה חוקית מה אוכל לעשות בעניין אשמח מאיד לתשובה שלכם
    והאם כבר לנסות להודיע לחברת האשראי ביטול עסקה ומה צריך להגיד להם בדיוק!!

    • נא לתמצת את השאלה.
      עו"ד אבי קיסוס | 12/04/2018 11:31

      נא לתמצת את השאלה.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il