לא הביאו לי טופס גילוי נאות על הרכב, מה עושים?

  • רכישת רכב מחברת השכרה והעלמת פרטים
    רונית כץ | 25/03/2018 19:49

    קניתי רכב לפני כשבועיים מחברת השכרה/ליסינג גדולה, הסתבר לי היום שקיימת תביעה מול החברה ע"י צד ג' בגין תאונה שהייתה לרכב ואשר לא יידעו אותי על כך ולא ציינו שהייתה תאונה למרות ששאלתי, התביעה לא מולי אלא מול החברה אבל ישנו עניין ירידת ערך שלא יידעו אותי עליו. מה עושים ?

    • לא הביאו לי טופס גילוי נאות על הרכב, מה עושים?
      עו"ד אבי קיסוס | 27/03/2018 20:18

      ככל הנראה יש עילת תביעה מכוח עילת הפרת חובה חקוקה של חוק גילוי נאות, לדעתי עד כדי ביטול העסקה והשבת המצב לקדמותו.
      מומלץ להיעזר בשירותי עו"ד בתביעה שכזו.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il