מועד להגשת דוח מקוון לשכיר לשנת 2017

  • מהו מועד אחרון להגשת דוח מקוון לשכיר לשנת 2017
    שי | 19/03/2018 21:58

    מהו המועד האחרון השנה ?

    • מועד להגשת דוח מקוון לשכיר לשנת 2017
      עו"ד חיה אביסרור שמעוני | 20/03/2018 15:37

      שי שלום,
      אני מניחה שכוונתך היא לשכיר המחויב בהגשת דוח בשל הכנסות גבוהות?
      ככלל, המועד הוא עד 30.4.18 אך בדרך כלל ניתנת הארכה גורפת עד ליום 31.5.18 , כמובן שלא מחייב כי גם השנה תינתן אורכה זו- כדאי לעקוב אחר הפרסומים ברשות המיסים.
      לידיעה, באם הינך מיוצג ע"י מייצג, האורכה תהיה בהתאם לאורכות של המייצג וכפועל יוצא ניתן יהיה לשדר גם במועד מאוחר יותר עד לחודש נובמבר 2018 לערך.

      בברכה,

      חיה אביסרור - שמעוני, עו"ד (רו"ח)
      מנהלת פורום דיני מיסים

      גרשון ש"ץ 6, ת"א | דרך חיים 4, באר יעקב
      טל: 08-9292444 ; מייל: haya@hastax.co.il