כמה חרג? למרות שאסור היה, תבקשי להמיר

  • האם ניתן לבטל דוח חניה
    אנונימית | 19/03/2018 10:20

    אם רק החלק הקידמי של הרכב עמד על תחבורה ציבורים האם ניתן לבטל דוח חניה?

    • כמה חרג? למרות שאסור היה, תבקשי להמיר
      חיים | 19/03/2018 10:30

      לאזהרה, אם החריגה היא עד לגלגל ,למשל, מדובר בזוטי דברים והפקח יכול היה לוותר על רישום הדוח
      האם חלק הרכב היה בתחום תמרור צהוב אדום?

      • מה זה לבקש להמיר להזהרה
        אנונימי | 20/03/2018 07:07

        רק חצי מהגלגל הקדמי היה על תמרור צהוב אדום

        • סמי
          להמיר לאזהרה | 20/03/2018 16:15

          ניתן לכתוב לתובע, לפרט את מהות העבירה, ולצרף צילום, אם קיים. לציין כי מדובר בהיסח הדעת ובהיעדר תשומת לב, ומכל מקום, מדובר בזוטי דברים.
          אם הדו״ח נרשם על ידי פקח עירוני, ואם זוהי העבירה הראשונה שלך כלפי אותה העירייה - ניתן ורצוי לציין אף זאת.
          אם הדו״ח נרשם על ידי שוטר, ובמידה ואת/ה זכאי/ת להמרה לאזהרה (שנתיים בלי עבירה, או 4 שנים בלי עבירה, תלוי) - ציין/י זאת.
          מעבר לציון העובדות (חצי גלגל + צילום), ומעבר לציון הפן ה-״נורמטיבי״ שלך (ככל שאכן כך) - בקש/י כי לאור שציינת לעיל במכתבך - את/ה מבקש/ת להמיר את הקנס באזהרה.
          את פרטי המשלוח ניתן למצוא בדו״ח עצמו (לעיתים בגב הדו״ח).

          • רצוי לדייק בפרטים
            אבי | 21/03/2018 09:30

            הקריטריון להמרה לדוח התראה (אזהרה בשמו הקודם ) הוא:
            7 שנות רשיון נהיגה
            אי רישום תעבורתי במשך 5 שנים אחורה
            הודאה באשמה

            • מדובר בדוח עיריה
              חיים | 21/03/2018 11:07

              • עניתי למגיב שמעלי - סמי לאי דיוקים לגבי משטרה
                אבי | 21/03/2018 12:12