ואשת

  • נואשת חסרת אונים
    יעל | 18/03/2018 13:10

    אני חסרת אונים לחלוטין , סיימתי לפני חודשיים וחצי הפטר מותנה הוגשה בקשה לבית משפט למתן הפטר , לאחר מכן נמסר למנהל המיוחד לתגובה תוך 15 ימים , לא התקבלה תגובה , לפני 3 שבועות נעשתה פנייה למנהל המיוחד שהבטיח שיגיב תוך יומיים עבר שבוע והסתבר שמערכת הכספים של הכונס לא תקינה ולא רואים את התשלומים שנעשו וחסר במערכת תשלום אחד (יש לציין שאת הקבלות גם בית המשפט וגם המנהל המיוחד קבלו ) ושוב המתנה מורטת עצבים ושוב פנייה לבית המשפט למתן החלטה דחופה ומאז עבר שבוע , אני לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב בבקשה אשמח לעזרה , מה עושים ? כמה עןד אחכה ?

    • ואשת
      עו"ד עומר נירהוד | 20/03/2018 13:09

      נשמע לי שאת עושה נכון. חוץ מטלפונים למנהל המיוחד אין מה לעשות.
      יש לי מצב דומה בו ביקשתי עכשיו החלטה ללא תגובה וקיבלתי

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il