האם ניתן לבצע את פס"ד באופן שונה ממה שנקבע בו?

  • פסק דין בתביעות קטנות
    אנונימית | 12/03/2018 09:37

    הגשתי תביעה בתביעות קטנות נגד השכנים בדירה מעליי בגלל נזילות מהדירה שלהם שגרמו לנזק בדירה שלי.
    השכנים לא הגיעו לדיון בבית משפט, טענו שלא קיבלו הזמנה, השופטת קבעה פסק דין שהם חייבים לשלם פיצויים על הנזק שנעשה.
    השכנים רוצים לתקן את הנזקים במקום לשלם לי פיצויים כדי שאני אתקן את הנזקים. האם זה מותר או שהם חייבים לשלם לי פיצויים?

    • האם ניתן לבצע את פס"ד באופן שונה ממה שנקבע בו?
      עו"ד אבי קיסוס | 13/03/2018 20:13

      תלוי איך נוסחה התביעה ותלוי איך נוסח פס"ד.
      מעבר לזה, אתם שכנים, אני ממליץ לכם לנסות להגיע להסכמות בעניין - אני מבין שבעבר היו פחות הסכמות אבל אולי עכשיו אפשר לפתוח דף חדש וכדאי לנסות להגיע להסכמות בעניין.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il