האם ניתן לתבוע בגין הודעות ווטסאפ?

  • הטרדות בהודעות וואטסאפ
    מוטרדת | 12/03/2018 08:58

    אני אישה נשואה עם ילדים.
    מישהו שאינני מכירה שולח לי הודעות לוואסטאפ אומר שהוא אוהב אותי ושולח תמונות של לבבות ושטויות כאלה. לפעמים ההודעות בשעות הזויות 1-2-3 בלילה.
     ביקשתי אינספור פעמים שיפסיק. הוא אומר שאם אני רוצה אני אחסום אותו.
    האם אוכל לתבוע את האדם בגין הטרדות?
    האם האפשרות שנתן לי לחסום אותו ולא עשיתי זאת, תמנע ממני זכייה בתביעה? שכן הייתה לי אופציה לחסום אך אינני מעוניינת בכך, אני פשוט מעוניינת שיכבד את בקשתי להפסיק עם ההודעות המטרידות

    • האם ניתן לתבוע בגין הודעות ווטסאפ?
      עו"ד אבי קיסוס | 13/03/2018 20:10

      ייתכן וניתן יהיה לתבוע מכוח חוק הגנת הפרטיות ו/או מכוח דיני הנזיקין. לצורך קבלת ייעוץ משפטי נכון ומדוייק למקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום.
      לדעתי, אין בעובדה שלא חסמת אותו כדי לפגוע בפיצוי שיגיע לך אם ייפסק פיצוי לטובתך.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il