האם אפשר לתבוע על עגמת נפש?

  • עילה לתביעה בגין עוגמת נפש
    נטע | 08/03/2018 12:24

    שלום, ב 12/17 הזמנו ספה מה***  ב16.01.18 הגיע אלינו הספה לא בדגם שביקשנו ולא בצבע שביקשנו אחרי ויכוחים רבים ומתישים עם בעל החנות הוא הסכים להחליף את הספה.
    ב 2/18 הגיע ספה חדשה שמשענת היד שלה מקולקלת, לקח כמה ימים עד שבעל החנות שלח אלינו טכנאי לבדיקה אשר לקח את המשענת ורק לאחר שבועיים החזיר אותה עדיין לא במצב של 100% אבל מרב ייאוש כבר לא אמרנו כלום. בנוסף הבטיחו לנו 4 כריות נוי במעמד הקניה וסיפקו לנו רק 2 לאחר אין ספור טלפונים רק ביום ראשון האחרון התקשרו אלינו וביקשו שנבוא לקחת את הכריות. כל ההתנהלות מול החנות נרשמה וחלק מהשיחות הוקלטו. האם יש לי עילה לתביעה בגין עוגמת נפש?

    • האם אפשר לתבוע על עגמת נפש?
      ליאור חאיק, עו"ד | 10/03/2018 18:10

      היי נטע

      אפשרי בהחלט, אם כי יש לזכור שבתי המשפט ממעטים לפסוק סכומים גבוהים בכל הקשור לעגמת נפש.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com