עמלת תדפיס חודשי

  • עמלת תדפיס חודשי
    יוסי | 07/03/2018 19:35

    לאורך השנים אני משלם כל חודש עמלה שנקראת עמלת תדפיס חודשי, כל חודש 7.7 שח.
    אני לא מקבל שום דואר הביתה מהבנק כבר כמה שנים, כל ההתנהלות היא דרך המחשב. התקשרתי לבנק כדי לברר וענו לי מהמוקד שהם לא יודעים מה זה והיא מניחה שזה הדואר שאני מקבל אבל אני לא מקבל דואר הביתה, בכל מקרה המוקדנית אמרה שהיא לא מכירה עמלה כזאת. אמרה לי לפנות לסניף, מסרתי לה שתמסור הודעה לסניף והם לא חזרו למרות שהיא ציינה שעה שעד אז הם צריכים לטלפן. השאלה היא מה זאת העמלה הזאת?  בנוסף אליה אני משלם עמלה על שימוש בערוץ ישיר שאני מכיר.
    מה עושים?   בכל מקרה תודה.

    • עמלת תדפיס חודשי
      עו"ד אבי זילברפלד | 09/03/2018 13:40

      שלום רב,
      לכל בנק יש תעריפון משל עצמו, והוא רשאי לגבות עמלות אך ורק בהתאם לתעריפון שלו.

      בדוק בתעריפון הבנק,וככל שלא תקבל הבהרה - פנה בדרישה בכתב לבנק לפרט בגין מה נגבית העמלה.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il