לראות דירה לפני מסירה

  • לראות דירה לפני מסירה
    קדוש ליאת | 06/03/2018 13:49

    הקבלן מאחר במסירת דירה כ 10 חודשים מידי פעם אני הולכת לבנין ורוצה לראות את הדירה
    אך הקבלן לא נותן לנו להכנס
    האם זה חוקי
    והאם יש אפשרות להכניס רהוט לדירה בגלל האיחור הגדול

    • לראות דירה לפני מסירה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 07/03/2018 13:57

      שלום ליאת,

      עליך לבדוק את חוזה הרכישה ולראות אם הוא מסדיר עניין זה.

      במרבית המקרים מקובל שלקונה זכות להכנס ולבדוק את הדירה בתאום מראש עם הקבלן.

      את האפשרות לאחסן ריהוט בדירה עקב האיחור יש לבדוק עם הקבלן והיא תלויה כמובן גם במצב הדירה. אם נדרשות עוד עבודות בדירה קיים חשש שהריהוט ינזק.
      בכל מקרה אל תסכימו לקבל את החזקה בדירה אם היא איננה גמורה ולא ניתן לה טופס 4.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com