נזילה מדוד

  • קשישים
    גלי | 05/03/2018 12:57

    הוריי קשישים גרים בבניין ישן הגג המשותף מעל דירתם.לפני שבועיים זיפתו את הגג  וגם קדחו
    אני הייתי בדירה וראיתי שנוצר סדק בקיר הסלון בעת הקידוח.
    יום לאחר הזיפות התקשר נציג הועד ואמר שהדוד שלהם נוזל וביקש שנתקן.טרם תוקן.אתמול התקשר שוב ואנר שיש הצפה על הגג מהדוד.אני סמוכה ובטוחה שהכל נוצר מהזיפות.מה עלי לעשות איך אוכל להוכיח והאם אנו צריכים כבר לתקן או להמתין להוכחות?

    • נזילה מדוד
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 07/03/2018 12:32

      שלום גלי,

      על מנת לגרום נזק מיותר להורייך ולבניין כדאי לתקן את הנזילה בדוד בהקדם. קודם לתיקון בקשו ממהנדס או מבעל המקצוע את חוות דעתו לגבי הגורם לנזילה. כדאי גם לתעד בתמונות את הפגיעה, אם היתה.
      אם הגורם הוא אכן עבודות הזיפות תוכלו לפנות בדרישה לתיקון הנזקים הן לועד הבית והן למי שבצע את הזיפות.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com