תיקון נזילה

  • תיקון נזילה בתקרה
    שארל | 04/03/2018 18:18

    שלום רב.
    לפני 8 שנים הגיעו לבניין דיירים שפתחו משרד מכירות בקומת המעבר המפולש ולשם כך הם סגרו את המעבר עם קירות בלוקים ובין היתר הנמיכו התקרה כדי לכסות על צינור הביוב שעובר בתקרת המעבר המפולש ...לפני כמה חודשים הם עלו לשכן מקומה ראשונה והאשימו אותו שיש נזילה בתקרתם והיא ממנו. השכן הביא שני אינסטלטורים שבדקו ולא מצאו שום נזילה מדירת השכן ואף קבעו כי הנזילה היא מהצינור המשותף לדירות בקומות 2 +3 ועובר בתקרת המשרד-שהוא כזכור מעבר מפולש שנסגר. דיירי המשרד תובעים את השכן אצל המפקח על המקרקעין והוא מינה מומחה מטעמו לבדוק בשטח ונמצא כי הנזילה אינה מדירת השכן אלא מהצינור המשותף שאינו משמש את השכן שבקומה 1 אלא רק עובר דרכו. כעת דיירי המשרד רוצים לתקן את הנזילה דרך השכן מקומה 1 ופנו למפקח בדרישה לתקן דרך דירת השכן. האם ייתכן דבר כזה ?! האם השכן יכול להתנגד?! אציין כי השכן אינו יכול לממן עורך דין ולכן מייצג את עצמו ואני חושש שיוליכו אותו שולל. הצינור הרי נמצא בתקרת המשרד ומשם צריך לתקן ..מה עליו לעשות? נ.ב. הוא הגיש כתב הגנה ועדיין יש חשש לעיוות דין. בברכה. שארל.

    • תיקון נזילה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 05/03/2018 12:00

      שלום שארל,

      על השכן להעלות את כל טענותיו בצורה מסודרת ומפורטת  בפני המפקח.
      כדאי מאוד להעזר בשירותיו של עו"ד בעניין זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com