גניבת כספים מחשבון נאמנות - מה עושים ?

  • פתיחת חשבון נאמנות ללא ידיעתי וללא הסכמתי
    ק. ח. | 04/03/2018 13:18

    שלום, לפני כשנה בני עבר תאונת דרכים ולקחנו עו"ד שייצג אותו. לאחרונה גיליתי שהעו"ד פתח חשבון נאמנות ללא ידיעתי וגנב ממנו כסף, ולפי מה שהבנתי אמורים לקחת מהחשבון נאמנות רק כספים שנחוצים לתביעה או שכ"ט או משהו בסגנון.
    האם יש לי עילה לתבוע את העו"ד?

    • גניבת כספים מחשבון נאמנות - מה עושים ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 07/03/2018 19:23

      שלום רב,

      הדברים המתוארים - חמורים. ככל שיש דרך להוכיחם - בוודאי שיש עילה לתבוע, ואף לנקוט בפעולות נוספות ומיידיות כנגד עוה"ד, ע"מ שהכסף לא ילך לאיבוד.

      פנו לייעוץ אצל עו"ד המתמחה בתחום ע"מ לטפל בכך בדחיפות !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il