יציאה לרופא בזמן שעות העבודה

  • האם מעסיק יכול לא לתת לצאת מוקדם בגלל תור לרופא
    מ. ק. | 28/02/2018 11:34

    קבעתי תור לרופא והודעתי למעסיק שלי יום לפני, האם הוא יכול למנוע ממני להגיע לתור? ביקשתי לצאת שעה וחצי לפני סיום יום העבודה שלי. תודה.

    • יציאה לרופא בזמן שעות העבודה
      עו"ד אחוה פודים | 28/02/2018 17:27

      שלום לך,

      למנוע זאת מילה קצת גדולה. הרי המעסיק לא ינעל את הדלת ולא יאפשר לך לצאת.

      בגדול אין חובה למעסיק לאפשר יציאה בתשלום שכר לרופא (אלא לאישה שהיריון) בזמן שעות העבודה.

      תוכל להציע למעסיק להשלים את השעות הללו או שהן ינוכו משכרך.

      רק בריאות וחג שמח!

      בברכה,

      אחוה פודים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      יפו 33, בית יואל, ירושלים
      טל: 02-6254646 ; מייל: achva.law@gmail.com